May 12, 200915 yr Author czyli tym bardziej nie ma możliwości, aby usunąć np jeden konkretny acziwment, tak ?
May 12, 200915 yr Author chciałem przygotować kilka video tutoriali i dla uwiarygodnienia chciałbym, aby acziwment się odblokowywał. ale właśnie tak sobie pomyślałem, że przecież na innym profilu mogę to zrobić ; ] no nic, dzięki wielkie za info ! : ]
February 27, 201015 yr nie, tylko gry z 0 gs można wywalić. były wzmianki że komuś udało się wywalić grę i parę achivów ale to były bardziej jednostkowe błędy.
March 8, 201015 yr To skoro się da to w jaki sposób?? NIe da się !. Jak masz jakiegoś aczika w grze to już jej nie usuniesz z historii
March 8, 201015 yr Ale ja nie zdobyłem w grze żadnego GS. no to jam masz taką grę gdzie masz 0 GS to możesz ją sobie usunąć z historii
March 8, 201015 yr jeśli możesz skasować historię to przy tytule pojawia się na dole ikona przycisku i obok usuń lub skasuj napisane, z poziomu biblioteki bodajże to się robi, sam zawsze tego szukam
March 8, 201015 yr Albo wchodzisz z Guide Buttona normalnie w achievy i przy grze z 0GS wciskasz X na padzie bodajże.