Opublikowano 11 czerwca 200915 l Dobra, pora założyć coś co dawno chciałem zrobić. Jak każdy szanujący się rpg, i nasz MH powinien doczekać się trivii, jako że gra jest bardzo rozbudowana, więc i możliwości pytań ma bez liku. Zasady są proste: - ten kto odpowie prawidłowo, ma możliwość zadania pytania, lub oddania go. - w przypadku oddania pytania, zadać nowe pytanie może każdy na zasadzie "kto pierwszy". - w przypadku gdy nikt nie udzieli poprawnej odpowiedzi na zadane pytanie przez tydzień, ktoś inny może zadać pytanie. Ok, więc ja zaczynam. Do jakiego gatunku należy Rajang?
Opublikowano 11 czerwca 200915 l malo precyzyjne pytanie ;P ogolnie nalezy do małp jesli patrzac na rodzaje rpzeciwnikow w grze , ale tak dokladniej to byczy-goryl SSJ XD jesli zaliczasz to moje pytanie: ile jest w sumie gier z serii MH? (nie licząc karcianki, a frontiera liczac jako 1) Edytowane 11 czerwca 200915 l przez Yano
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Autor Jednak wolałbym aby przez te 5 dni nie zdradzać odpowiedzi przez zadającego :> Chyba, że ktoś wcześniej zgadnie, wtedy zadający potwierdza Żeby kontynuować zabawę, zadam pytanie: "Jakie typy broni możemy wykuć, dzięki pozyskanej biografii bohatera z wioski Kokoto?"
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Autor Dobrze, choć potem można oczywiście tą replikę przekuć w lepszą replikę, lub przekuć w dual swords Możesz zadać kolejne pytanie.
Opublikowano 15 czerwca 200915 l yea, ale ze mnie hunterowy omnibus XD jakiego rodzaju broń można znaleźć w skrzynce na początku gry?
Opublikowano 15 czerwca 200915 l to zalezy w jakiej części ;p we freedom2 jest po jednej broni z kazdego rodzaju, ale w MH1 na ps2 był tylko sns w ilu częściach mh występuje yamatsukami? Edytowane 15 czerwca 200915 l przez Yano
Opublikowano 15 czerwca 200915 l ej zalozmy ze pytania dotycza freedoma, w to chyba grał kazdy kto sie tu udziela yama się pojawił tylko we frontierze, 2G i nadchodzącym junajt edit no to nie wiem, a nie chce mi sie skakac po mhwiki czy innych googlach Edytowane 15 czerwca 200915 l przez firana140