w07t3k 0 Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Witam Poszukuję solidnej myszki do laptopa za rozsądną cenę. Głównie przeglądam internet, a gram sporadycznie. Ostatnio miałem Razera Copperheada, stąd wolałbym, żeby nie była to pierwsza lepsza myszka, ale też nie chcę płacić tyle co za wspomnianego Razera trzy lata temu. Jeśli znajdzie się coś bezprzewodowego to tym lepiej. Jeżeli nie, to nie będę rozpaczał - bezprzewodowość nie jest priorytetem. Quote Link to comment
w07t3k 0 Posted June 13, 2009 Author Share Posted June 13, 2009 Witam Poszukuję solidnej myszki do laptopa za rozsądną cenę. Głównie przeglądam internet, a gram sporadycznie. Ostatnio miałem Razera Copperheada, stąd wolałbym, żeby nie była to pierwsza lepsza myszka, ale też nie chcę płacić tyle co za wspomnianego Razera trzy lata temu. Jeśli znajdzie się coś bezprzewodowego to tym lepiej. Jeżeli nie, to nie będę rozpaczał - bezprzewodowość nie jest priorytetem. Quote Link to comment
Cerb 7 Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Dlugi czas uzywalem tej i polecam. Bateria trzyma jakies 2-3 miesiace. Dla mnie same zalety, wygodna, dziala na praktyczniej kazdej powiezrzchni, cud miod malina. V320 Cordless Optical Mouse for Notebook http://www.logitech.pl/produkty/myszki-tra...r-notebook.html Quote Link to comment
marcin0903 1 Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Ja polecam Ci zostać przy Razerze, aczkolwiek zmienić model na Deathaddera, niby gaming, ale mam go do swojego MB i świetnie się sprawdza, fajne matowe wykończenie, podświetlenie i cena nie przesadnie droga, polecam! Quote Link to comment
ogqozo 6517 Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Sam używam Logitecha V450 Nano - bardzo polecam. Mała, wygodna, nadajnika nie trzeba wyjmować przy noszeniu laptopa, bo ma długość milimetra. Nie wiem, czy nadaje się do gier, no ale kto gra na laptopie. Quote Link to comment
Guest mate5 Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 ja, na 12" I tak jak marcin, polecam deathadder`a, tylko że ta mycha jest duża (ale dzięki temu dobrze leży w dłoni) Quote Link to comment
Guest Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 ja polecam microsofta na bluetooth cena ok. 160 pln http://www.microsoft.com/hardware/mouseand...ls.aspx?pid=103 Quote Link to comment
marcin0903 1 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 ja, na 12" I tak jak marcin, polecam deathadder`a, tylko że ta mycha jest duża (ale dzięki temu dobrze leży w dłoni) Tak apropo wcześniej przez dzień używałem tej mychy na podkładce jakiejś starej patrze i mam na dole troche rys, teraz już się nie namnażają bo kupiłem Razer Goliathus Omega Control Edition, też swietna podkładka. Też masz jakieś rysy na dole? Quote Link to comment
Recommended Posts