milo121 0 Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Witam !!! Temat dla graczy Warhammer'a. Oceniajcie, chwalcie się (armiami, technikami i osiągnięciami) albo po prostu dyskutujcie na temat tej wspaniałej gry. Gracie w Warhammer'a to ten temat jest dla was !!! Quote Link to comment
Dark_Slide 2 Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 W planszowa nie gram, ale w figurkową tak. Zbieram armię demonów, ale klimatycznie samego nurgla. Jeździłem swojego czasu na turnieje, żadnych specjalnych osiągnięć, ale często w pierwszej 10 byłem. Teraz mniej czasu to człowiek odstawił hobby na jakiś czas. Może jak skończę malować figurki w lato to wrzuce jakieś foty. Quote Link to comment
milo121 0 Posted June 13, 2009 Author Share Posted June 13, 2009 No nieźle...ja zbieram krasnoludy i gobliny/orki. Nie mam czasu na pomalowanie ich Na razie jeździłem na miejscowe "turnieje" raz udało mi się zdobyć 1 miejsce, ale to nic specjalnego, bo to raczej można nazwać rozgrywki miejscowe , a nie turnieje - nigdzie się nie awansuje. Quote Link to comment
keitaro2 0 Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Ja polecam warha rpg. Kilka kości, kartka papieru, dobre toważystwo i jestem w leprzym świecie Quote Link to comment
Recommended Posts