Guest GaScAn Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 Stick ten jaki jest każdy wie, ma dwa zajebiste plusy, jest tani i da się na nim grać. Pozbywam się Xboxa 360 to i sticka muszę wypchnąć. (zamieniam się na Wii pogram trochę w Tatsunoko bo SF IV mi się znudził, a z kofa nowego nic nie będzie ciekawego tyle offtopu) Działa też z PC po wgraniu sterowników. 200zł. Quote Link to comment
Snake. 9 Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Nie wierze że tak po prostu odpuścisz sobie BlazBlue ;] [sory za offtop] Quote Link to comment
Guest GaScAn Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 No nie tak po prostu ale wolę jednak Tatsunoko vs Capcom niż BlazBlue, a na Xboxie i tak nie mam w co grać nie bawią mnie Gearsy i inne wypasione graficznie FPSy. Konsolę uruchamiam średnio raz na dwa tygodnie. Poza tym nie przeżyłbym premiery Tekkena 6, już sobie to wyobrażam - wchodzę na lajw a tam wszyscy moi wirtualni znajomi grają w tego crapa. Masakra btw. wystawiłem tego sticka na pewnym serwisie aukcyjnym na A za 200zł kup teraz. Quote Link to comment
Guest GaScAn Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Ktoś kupił na allegro za 200zł. Do zamknięcia temat. Quote Link to comment
NemoKOF 665 Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 (edited) Sam sie wymienilem na Wii ale ja dalem PS3 na ktorego juz totalnie nic mnie nie intersuje i szkoda mi siana na gry. Jesli za to liczysz na Tatsunoko to mysle ze sie troszke zawiedziesz - nie jest to taki dobry tytul za jakiego go masz. Mozna pograc ale daleko mu do wczesniejszych cross-overow. Boze, jak ja bym chcial CvSa2 i SF3 na XBL! Czemu tego nie wydadza? Nie rozumiem Bede mial do sprzedania 2 przejscioweczki GC-PS2 (oczywiscie dzialaja na WII) wiec jak jestes zainteresowany to moge sprzedac (mam 4 ) P.S. Zapomnialem napisac, ze przeciez MVC2 i KOF98UM wychodza na XBL. Moze warto sie wstrzymac z wymiana? Edited June 18, 2009 by NemoKOF Quote Link to comment
Guest GaScAn Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Chcę Wii i koniec ^_^ , mam DSa i lubię popierdółkowate gry z Mario w tytule itp. A bijatyki wystarczą mi te w, które mogę grać na 2DF i GGPO, tam gra codziennie masa naprawdę spoko ludzi. SF IV wychodzi też na PC także luz. Co do przejściówek to mam jedną. Quote Link to comment
Snake. 9 Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Nemo, ile byś chciał za taką przejścióweczke? Kumpel ma Wii i niedługo chyba bedzie przerabiał (sajan, wiec chyba nawet go znasz) i tak sobie myśle że w TvC można by sobie pograć Quote Link to comment
NemoKOF 665 Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Gadam z Di, on chce jedna, ty druga wiec bym wam opchnal 2 za 50 zl. Quote Link to comment
Di 814 Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Napisałem już do niego na GG Quote Link to comment
Action 1 Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Gascan, czyli pograne w Garou na XBLive? Quote Link to comment
Guest GaScAn Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 (edited) Tak na xbox live już raczej nie zagram w Garou jak i nic innego. Nie chciałem trzymać tej kupy złomu tylko dla gier z Xbox Live Arcade i kilku bijatyk. Teraz mam obok telewizora małe i estetyczne Wii na którym też w sumie nie gram. I telewizora nie muszę wymieniać, teraz wymienię dopiero jak wejdą holocorny jedi. Aha, kupię sticka z battopem. Edited June 21, 2009 by GaScAn Quote Link to comment
NemoKOF 665 Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Na jaka platforme? Na ps2 (zeby dzialal z przejsciowkami) latwo zrobic battopa, amerykanskie galki sa tanie. Quote Link to comment
Guest GaScAn Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Tak na PS2. Wolałbym zamówić customa jak ktoś robi i jest chętny niech napisze na PW i poda orientacyjną cenę. Nie spieszy mi się. Quote Link to comment
Recommended Posts