mortis 2 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 (edited) Zauwazylem ze duzo osob probuje sprzedac teraz swoja dyskografie wiec utworzylem ten temat. Ja do sprzedania mam nastepujace plytki: Tede- Essende Mylffon Ten Typ Mes- Zamach na przecietnosc O.S.T.R- Jazz w wolnych chwilach Trzeci Wymiar- 4 pory rapu Cena: 15 zł od sztuki+wysylka Edited June 26, 2009 by mortis Quote Link to comment
Guest lukasz Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Jeszcze raz. Ja sprzedaję: Notorious BIG- Ready to die (cd plus dvd) Cypress Hill- Los grandes exitos en Espanol OSTR- 7 OSTR- Hollylodz Skazni na sukcezz- na linii ognia Dr. Dre- Chronic Snopp Dogg- Doggystyle Wu tang Clan - the W Gangstarr- Moment of truth WWO- Witam was w... Eminem- Slim Shady LP Deltron 3030 instrumentale Quote Link to comment
Guest tk Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Wu-Tang Clan - Enter The Wu-Tang (36 Chambers) Łona i Webber - Absurd i Nonsens (zniszczone pudełko, tzn przód odpada) Eldo & Bitnix - Człowiek, który chciał ukraść alfabet Pih - Kwiaty Zła Pih - Ulice Bez Jutra / Czarny Kruk (Singiel) Pezet/Noon - Muzyka Poważna PFK Kompany - Eksperyment Psycho K.A.S.T.A. & DJ Kut-O - 1,2,3 (Singiel) Wszystko w granicach 10-15 złociszy + wysyłka. Quote Link to comment
mortis 2 Posted July 1, 2009 Author Share Posted July 1, 2009 tk: bylbym zainteresowany kwiatami zla+ulice bez jutra/czarny kruk. Daj znac na gg lub priv to dogadamy cene ;] Quote Link to comment
Ampoz0rd 0 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Ktoś ma Eternie na sprzedaż ;> Quote Link to comment
kotlet_schabowy 2627 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Ma ktoś może Molestę Skandal lub Ewenement za "rozsądną" cenę ? Quote Link to comment
Recommended Posts