barthezz(L) 0 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Witam , tak jak w temacie mam problem z zakupem ms points . Na karcie mam środki , tą samą kartą płaciłem za golda i było wszystko ok . Teraz pojawia sie komunikat że transakcja nie może być autoryzowana . Może ktoś z was miał podobny problem i byłby wstanie mi pomóc . Z góry dziękuje Quote Link to comment
maciucha 11558 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Polską kartą nie da rady kupić punktów. I nie musisz zakładać nowego tematu dla jednego głupiego pytania. Quote Link to comment
canuks 63 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 dokładnie ,kup punkty na allegro i masz spokój. i z tą kartą to ostrożnie przy płaceniu za takie rzeczy. znajomy wykupił sobie jakiś abonament (na 90dni )czy coś w tym stylu , do warcfafta lub tibi nie pamiętam już , zapłacił 149zl kartą płatniczą . wszystko pięknie tylko ze po upływie 90 dni z karty została sciągnięta ponownie ta sama suma i abonament odnowiony automatycznie . mineło nowe 90 dni i sytuacja się powtórzyła . system automatycznie obciązał karę i odnawiał abo . koleś dopiero połapał się po 3 odnowieniu abonamentu ,rezygnacja z tej opcji wymagała kilkunastu tel ,maili i 3 dni nerwów . Quote Link to comment
maciucha 11558 Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 O ile wiem to subskrypcja na Golda też będzie odnawiała się automatycznie. Ktoś już pisał o takim przypadku tu na forum. Quote Link to comment
barthezz(L) 0 Posted July 12, 2009 Author Share Posted July 12, 2009 dzięki za pomoc Quote Link to comment
Jared 0 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 eh, ja straciłem 2 zł : P myślałem, że bez problemu kupie punkty ms moją visą z inteligo, a tu zonk :x pobrało mi chyba prowizje za płatność kartą, ale transakcja nie doszła do skutku, mam to samo co autor tematu. Może da się kupić te ms punkty jak zrobimy to z poziomu interefejsu xbox'a ? Tutaj - http://forum.polygamia.pl/index.php?topic=735.0 użytkownik o nicku Hubert Taler pisze, że normalnie kupuje eKarta z mbanku ms punkty :x Quote Link to comment
canuks 63 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 co wy macie za problem płaceniem ta kartą ? kupcie sobie na allegro i zapłacie pzrelewem i kod macie w ciągu 1 h. po co sobie zycie utrudniać ? Quote Link to comment
Jared 0 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Ja np. potrzebuje tylko 500 punktów, a z tego co na Allegro jest to musiałbym kupić od razu 2100 za 85 zł, bo mniej punktów tam nikt nie sprzedaje, a mi się teraz nie widzi wydawać 4 razy drozej na ms punkty :x Quote Link to comment
canuks 63 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 ale przecież ci się to nie zmarnuje . a im mniej punktów kupujesz tym mniej opłacalny jest to zakup. Jak już chesz kupić msp to brać 4000 lub 4200 wzależnosci czy USA /EU Quote Link to comment
Jared 0 Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Zmarnować, na pewno się nie zmarnuje, ale za tyle pkt to masz nówkę grę, zależy jak kto podchodzi do DLC, mi tam wystarcza zakup na styk. Quote Link to comment
Recommended Posts