Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ruszył już TUF. Nigdy nie byłem miłośnikiem TUFów i oglądałem je tylko z doskoku (chociaż np. z poprzedniego sezonu nie widziałem ani jednego odcinka), ale na ten sezon czekałem. Po pierwszym epizodzie jestem bardzo zadowolony. Były dobre walki i przez umożliwienie przyjazdu rodzinom/przyjaciołom była też drama. Czekam na kolejne epizody jak i, rzecz jasna, na walkę trenerów.

Promo pojedynku już jest:

Edytowane przez --wojtas--

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 336,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

KSW22: Karol Bedorf zmierzy się z Oli Thompsonem

Wiemy już z kim podczas marcowej gali KSW22 skrzyżuje rękawice zawodnik Berserkers Team Szczecin, Karol Bedorf.

Przeciwnikiem trzeciego w polskim rankingu wagi ciężkiej "Coco" będzie Anglik Oli Thompson.

http://www.konfrontacja.com/index.php?s=news&newsID=1264&ksw22:-karol-bedorf-zmierzy-si%EA-z-oli-thompsonem

Reszta walk:

Anzor Azhiev vs Mariusz Pioskowik

Kamil Waluś vs Christos Piliafas

Piotr Strus vs Abu Azaitar

Rafał Moks vs Marcin Naruszczka

Opublikowano

Znowu no talent waluś:/ po co oni go tam dają??? Taki mniej znany Kopytkowski zmiótł by go z ringu.

Opublikowano

Kopytkowski ostatnio nie najlepiej się zaprezentował także ostrożny bym był z tymi wyrokami. No ale też nie jestem fanem Walusiów, Różalów, Bazelaków(ten na szczęście już się na KS nie pojawi) czy innych piłkarzy-celebrytów.

PS: Oglądał ktoś walkę Przemka w Bellatorze? Straszna kicha. No ale taki wynik to nie niespodzianka.

Opublikowano

Mysiała słabo, bez pomysłu na walkę, ale King Mo to za wysokie progi dla niego.

Opublikowano

KSW22: Goran Reljic rywalem Jana Błachowicza

Międzynarodowy Mistrz Federacji KSW w wadze półciężkiej Jan Błachowicz poznał nazwisko swojego najbliższego rywala, z którym zmierzy się na gali KSW22. Przeciwnikiem zawodnika Nastula Fight Club będzie pochodzący z Chorwacji, urodzony w Zagrzebiu Goran Reljic!

Chorwat o przydomku "Ghost" to były zawodnik amerykańskiej organizacji UFC, który na swoim koncie ma stoczone pojedynki m.in. z Kendall Grove (rywal Mameda Khalidova na gali KSW21) i jedynym polskim zawodnikiem walczącym w największej organizacji mieszanych sztuk walki na świecie, Krzysztofem Soszyńskim. Reljic ma stoczonych czternaście zawodowych walk w formule MMA. Jedenaście wygrał i trzy razy przed czasem.

Pojedynek z Reljicem będzie trzecią walką Błachowicza w obronie tytułu, który wywalczył w listopadzie 2009 roku pokonując Thierry Rameau Sokoudjou.

http://www.konfrontacja.com/index.php?s=news&newsID=1266&ksw22:-goran-reljic-rywalem-jana-b%B3achowicza

Opublikowano

Wstaję ktoś dzisiaj na UFC? Mam nadzieję, że Overeem zmasakruję Big Foot'a. Może nie tak jak zrobił to Velaquez ale i tak jestem pewny zwycięstwa Aliego :)

Opublikowano

Po co wstawać jak można obejrzeć całą :) Kozacka rozpiska, nie mogę się doczekać tej gali. Szkoda mi Małego Noga bo pewnie polegnie a tego bym nie chciał.

WAR PEZAO!

Opublikowano

Dzisiaj superfight jakiego od dawien dawna nie było, a Wy jaracie się walką Koniny z Big Footem. Starciem dwóch kolesi ze Strikeforce, dla których przygoda z UFC ograniczyła się do pokonania zniszczonego Brocka oraz bycia rozmazanym w octagonie przez Caina oraz pokonania Travisa Browne'a, a który to pojedynek nawet nie powie nam nic nowego o relacji ich umiejętności do czołówki ciężkiej UFC, bo obaj są kolesiami ze SF.

Opublikowano

ahahahahahahahaha. Big Foot mistrz pokazał gdzie miejsc koniny :D przereklmowany Ali :Dahahahahahaha

pizgam :D

E: Mały Nog wygrywa :) (pipi) co za gala!! Cieszę sie jak po(pipi)any. Ciekawe ile kuponów poszło się (pipi) przez te dwie walki. Hahaa

Edytowane przez _lukas_

Opublikowano

Co-main event ... Nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem tak (pipi)owa walkę

Reem Silva ... Beka zgadzam sie z Lukaszem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i pierwsza walka kobiet w UFC stała się faktem. Jak wrażenia. Oglądał ktoś w ogóle?

Opublikowano

main card dosyc dobry chyba jedna z lepszych gal w tym roku ,   machida znowu nie jednogłośnie  wygyrwa jesli nię bedzie bardziej akcentował tej przewagi zacznie przegyrwać walki po dziwnych decyzjach tak jak to było w walce z rampagem , nie daje dragnowi wiekszych szans z jj . Faber ładne duszonko , walka kobiet ok czekam na rozbudowe tej dywzji w ufc  .

Edytowane przez paxx

Opublikowano

Przecież mcgee  vs neer nie dostali bonusu za walkę. 

Walka wieczoru: Dennis Bermudez vs Matt Grice
Nokaut wieczoru: Robbie Lawler
Poddanie wieczoru: Kenny Robertson
Opublikowano

IMO nudna gala, prawie same decyzje, żadnego KO (nie liczę przedwcześnie zakończonej walki Koshchek vs Lawler) liczyłem na KO w heavyweight, ale się zawiodłem. Zapomnijmy o UFC 157 bo za 3 tygodnie prawdziwy kosior, nie mogę się doczekać UFC 158. Zapowiada się niezłe widowisko, mój ulubieniec zmierzy się z francuzikiem. Wiadomo jak się skończy walka -  GSP będzie udawał że mu zależy, bo niby Diaz obudził w nim bestię (iksde), powalczy w stójce 1 rundę a pozostałem będą wyglądać mniej więcej: obalenie, przytulanie i tak w kółko :D. Split decission GSP.

adlZY3FC.gif

abrdzikU.gif

abtyhP5Q.gif

abel8cvK.gif

abcpYOM3.gif

Opublikowano

ibp5szWeK5AGqt.gif

Tyle do powiedzenia, lepszego wyniku sobie wymarzyć nie mogłem. :D

Edytowane przez Empro

Opublikowano

no kurde. wpis jak uj/ Cała gala megaaaaaa nudna. Najnudniejsza jaką oglądałem w życiu chyba. No ale ta ostatnia walka palce lizać. VANDERLEI SILVA! 

Struve - Hunt to była fajna parodia :D Matko Boska jaka ta waga ciężka w UFC jest mizerna. 

No i beka z Lombarda :D Cieszy mnie porażka tego zawodnika. Kolejny balonik po Alim pękł. Co prawda nie tak spektakularnie no ale zawsze

Opublikowano

Prelimy byly bardzo dobre pomimo braku poddan i KO pozniej main card bardzo slaby i Main Event za(pipi)isty

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hype hype hype, UFC 158 - najbardziej wyczekiwana przeze mnie gala, zaraz po rewanżu CV vs JDS. Obejrzałem dosłownie każdy filmik na YT z tagami GSP vz Diaz, jak to dobrze że już tylko kilka godzin zostało do gali.

Typowanie wyniku napisałem jakieś 3 posty wyżej, to będzie na pewno emocjonująca walka i pomimo tego że chciałbym z całego serca żeby wygrał Diaz, to nie wydaje mi się żeby zdobył pas UFC. Francuzik nie podejmie ryzyka i jak szczur będzie bronił pasa sprowadzając Nicka do parteru. Krótko mówiąc szósta z rzędu wygrana przez decyzję sędziów dla GSP.

typ się zestresował, nie wie nawet jak trzymać ręcę ;D