Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Może fanem Błachowicza nie jestem, a jego walki nigdy mnie nie grzały ale ma u mnie większy szacunek, że spróbował niż grand master Khalidov który już nigdy do UFC nie wejdzie. A ile będzie po karierze pyerdolenia co to by nie zrobił i komu nie naebał gdyby mu się chciało. Pfffuck you very much.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 336,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

No i to by było na tyle w UFC

Podobno dostal jeszcze jedna szanse.

Opublikowano

Tez słyszałem ze ma kolejna walkę w UFC ale za co to nie wiem , może Joana lobbowala[emoji3]

Opublikowano

W UFC zazwyczaj jest tak że po 3 przegranej walce z rzędu idzie się na bruk. UFC to nie KSW trzeba mieć tutaj power w łapie i nieziemska kondycje. Janek troszkę się obsrał i zgubił wszystkie swoje atuty. Może z nożem na gardle da lepszy popis.

Opublikowano

A jakie Jan ma/miał atuty? (żeby nie było poważnie pytam). Może prawda jest taka, że jest zwykłym przeciętniakiem? Odstawał od niektórych w KSW i wyglądało jakby miał atuty?

Opublikowano

Ma chociażby wartość marketingową na kolejną galę UFC w Polsce. Janek to solidny zawodnik, wiadomo że do pasa się nie dopcha. Wyszedł mu debiut, w walce z Manuwą akurat oboje nic nie pokazali, a teraz po prostu padł kondycyjnie. W lidze mistrzów przecież nie zawsze się wygrywa :]

Opublikowano

Poszło ok 10 000 biletów, wiec jak na gale z praktycznie zerową promocją i brakiem umowy z żadnym z liczących się kanałów tv to według mnie nie jest aż tak słabo.

Opublikowano

w walce z Manuwą akurat oboje nic nie pokazali, a teraz po prostu padł kondycyjnie. W lidze mistrzów przecież nie zawsze się wygrywa :]

Przeciez z Manuwa tez mu kondycha padla.

Khalidov który już nigdy do UFC nie wejdzie. 

Mamed po prostu wybral kase i bycie gwiazda ligi C,niz bycie nikim w Lidze A. Plus wiek pewnie zrobili swoje Mamed ma juz 35 lat,w ufc w tym wieku to ludzie raczej mysla o konczeniu kariery niz zaczynaniu w ufc.

Opublikowano

w walce z Manuwą akurat oboje nic nie pokazali, a teraz po prostu padł kondycyjnie. W lidze mistrzów przecież nie zawsze się wygrywa :]

Przeciez z Manuwa tez mu kondycha padla.

Ale nie wyglądał tak tragicznie jak ostatnio.

Opublikowano

Khalidov który już nigdy do UFC nie wejdzie.

Mamed po prostu wybral kase i bycie gwiazda ligi C,niz bycie nikim w Lidze A. Plus wiek pewnie zrobili swoje Mamed ma juz 35 lat,w ufc w tym wieku to ludzie raczej mysla o konczeniu kariery niz zaczynaniu w ufc.

To co zrobił i kim jest to ja wiem. Nie trawię tylko pyerdolenia, że to jakiś tam szczyt, mistrz itp. Sportowo i ambicjonalnie udowodnił tylko, że jest królem remizy, nie traktuję go poważnie. 3 lata temu spokojnie mógł iść, teraz też, wybrał pewną kasę, niech dalej masteruje KSW, nie moja brocha.
Opublikowano

Carolek ma racje. Bal sie zaryzykowac i wejsc na prawdziwy szczyt, a wybral pieniadze i januszy. Ale jak zrobil tak chcial, ale u mnie stracil wiele ta decyzja.

Opublikowano

Carolek ma racje. Bal sie zaryzykowac i wejsc na prawdziwy szczyt, a wybral pieniadze i januszy. Ale jak zrobil tak chcial, ale u mnie stracil wiele ta decyzja.

Bardziej rozpocząć wędrówkę na prawdziwy szczyt , a nie jakieś podrabiane KSW
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kowalkiewicz podpisała z UFC. Szacun za ambicję. Coś tam gada, że odbierze pas Jędrzejczykównie... 1 góra 2% szans jej daję.

Opublikowano

Fajnie, życzę jej całym serduchem sukcesów, ale jakoś nie widzę jej tam w walce z czołówką dywizji. Oby teraz rozwinęła się i pokazała progres, bo dużo zawodników uznaje za sukces i spełnienie marzeń samo dostanie się do UFC, a walki dają już słabe. I nie piszę tu tylko na przykładzie Janka. War Karolina!!!

Edytowane przez rasomaso

Opublikowano

Grabowski też w UFC :D:D:D Na Damiana liczę że da kilka dobrych walk. Potencjał jest i warunki, teraz tylko trening i czekam na pierwszą walkę. Co za dzień :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mauler znów o włos. Szkoda.

Opublikowano

Ale był miodek wysokiej próby. Pierwszy krok Northcutta w UFC, te soczyste naturalnie wyprowadzane łokcie m m, no i ogólnie ciekawe co z gnojka wyrośnie.

Opublikowano

Mauler znów o włos. Szkoda.

O włos raczej nie ale jak zawsze dobra walka.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ale wstydu nie było , zreszta u Hallmana tez. Heldowi może to w sumie na dobre wyjsć bo nie bedzie miał blokady jako mistrz na przejście do UFC.

Opublikowano

Ktoś tutaj będzie śledził walkę Jędrzejczyk na UFC 193? Chyba czas zarwać nockę, bo babka daje GOTY widowisko :banderas:

Opublikowano

Jedyne walki ktore mnie interesuja to obie walki opas,a walke Rousey pewnie zmiesci sie w gifie. Wiec watpie,ze bede siedzial i czekal. Ale jak nie bede spal to pewnie obejrze.