Opublikowano 6 września 20159 l Może fanem Błachowicza nie jestem, a jego walki nigdy mnie nie grzały ale ma u mnie większy szacunek, że spróbował niż grand master Khalidov który już nigdy do UFC nie wejdzie. A ile będzie po karierze pyerdolenia co to by nie zrobił i komu nie naebał gdyby mu się chciało. Pfffuck you very much.
Opublikowano 8 września 20159 l Pisał że robi dłuższą przerwę w startach, aby wszystko sobie ogarnąć. Oby wrócił zmotywowany i mocniejszy.
Opublikowano 8 września 20159 l Tez słyszałem ze ma kolejna walkę w UFC ale za co to nie wiem , może Joana lobbowala[emoji3]
Opublikowano 8 września 20159 l W UFC zazwyczaj jest tak że po 3 przegranej walce z rzędu idzie się na bruk. UFC to nie KSW trzeba mieć tutaj power w łapie i nieziemska kondycje. Janek troszkę się obsrał i zgubił wszystkie swoje atuty. Może z nożem na gardle da lepszy popis.
Opublikowano 9 września 20159 l A jakie Jan ma/miał atuty? (żeby nie było poważnie pytam). Może prawda jest taka, że jest zwykłym przeciętniakiem? Odstawał od niektórych w KSW i wyglądało jakby miał atuty?
Opublikowano 9 września 20159 l Ma chociażby wartość marketingową na kolejną galę UFC w Polsce. Janek to solidny zawodnik, wiadomo że do pasa się nie dopcha. Wyszedł mu debiut, w walce z Manuwą akurat oboje nic nie pokazali, a teraz po prostu padł kondycyjnie. W lidze mistrzów przecież nie zawsze się wygrywa :]
Opublikowano 9 września 20159 l Poszło ok 10 000 biletów, wiec jak na gale z praktycznie zerową promocją i brakiem umowy z żadnym z liczących się kanałów tv to według mnie nie jest aż tak słabo.
Opublikowano 9 września 20159 l w walce z Manuwą akurat oboje nic nie pokazali, a teraz po prostu padł kondycyjnie. W lidze mistrzów przecież nie zawsze się wygrywa :] Przeciez z Manuwa tez mu kondycha padla. Khalidov który już nigdy do UFC nie wejdzie. Mamed po prostu wybral kase i bycie gwiazda ligi C,niz bycie nikim w Lidze A. Plus wiek pewnie zrobili swoje Mamed ma juz 35 lat,w ufc w tym wieku to ludzie raczej mysla o konczeniu kariery niz zaczynaniu w ufc.
Opublikowano 9 września 20159 l w walce z Manuwą akurat oboje nic nie pokazali, a teraz po prostu padł kondycyjnie. W lidze mistrzów przecież nie zawsze się wygrywa :] Przeciez z Manuwa tez mu kondycha padla. Ale nie wyglądał tak tragicznie jak ostatnio.
Opublikowano 10 września 20159 l Khalidov który już nigdy do UFC nie wejdzie.Mamed po prostu wybral kase i bycie gwiazda ligi C,niz bycie nikim w Lidze A. Plus wiek pewnie zrobili swoje Mamed ma juz 35 lat,w ufc w tym wieku to ludzie raczej mysla o konczeniu kariery niz zaczynaniu w ufc. To co zrobił i kim jest to ja wiem. Nie trawię tylko pyerdolenia, że to jakiś tam szczyt, mistrz itp. Sportowo i ambicjonalnie udowodnił tylko, że jest królem remizy, nie traktuję go poważnie. 3 lata temu spokojnie mógł iść, teraz też, wybrał pewną kasę, niech dalej masteruje KSW, nie moja brocha.
Opublikowano 10 września 20159 l Carolek ma racje. Bal sie zaryzykowac i wejsc na prawdziwy szczyt, a wybral pieniadze i januszy. Ale jak zrobil tak chcial, ale u mnie stracil wiele ta decyzja.
Opublikowano 10 września 20159 l Carolek ma racje. Bal sie zaryzykowac i wejsc na prawdziwy szczyt, a wybral pieniadze i januszy. Ale jak zrobil tak chcial, ale u mnie stracil wiele ta decyzja.Bardziej rozpocząć wędrówkę na prawdziwy szczyt , a nie jakieś podrabiane KSW
Opublikowano 21 września 20159 l Kowalkiewicz podpisała z UFC. Szacun za ambicję. Coś tam gada, że odbierze pas Jędrzejczykównie... 1 góra 2% szans jej daję.
Opublikowano 21 września 20159 l Fajnie, życzę jej całym serduchem sukcesów, ale jakoś nie widzę jej tam w walce z czołówką dywizji. Oby teraz rozwinęła się i pokazała progres, bo dużo zawodników uznaje za sukces i spełnienie marzeń samo dostanie się do UFC, a walki dają już słabe. I nie piszę tu tylko na przykładzie Janka. War Karolina!!! Edytowane 21 września 20159 l przez rasomaso
Opublikowano 21 września 20159 l Grabowski też w UFC :D:D Na Damiana liczę że da kilka dobrych walk. Potencjał jest i warunki, teraz tylko trening i czekam na pierwszą walkę. Co za dzień
Opublikowano 7 października 20159 l Ale był miodek wysokiej próby. Pierwszy krok Northcutta w UFC, te soczyste naturalnie wyprowadzane łokcie m m, no i ogólnie ciekawe co z gnojka wyrośnie.
Opublikowano 7 października 20159 l Mauler znów o włos. Szkoda. O włos raczej nie ale jak zawsze dobra walka.
Opublikowano 8 listopada 20159 l Hallmanna kariera w ufc raczej dobiegla konca https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=r878FVcKrLw
Opublikowano 8 listopada 20159 l Ale wstydu nie było , zreszta u Hallmana tez. Heldowi może to w sumie na dobre wyjsć bo nie bedzie miał blokady jako mistrz na przejście do UFC.
Opublikowano 14 listopada 20159 l Ktoś tutaj będzie śledził walkę Jędrzejczyk na UFC 193? Chyba czas zarwać nockę, bo babka daje GOTY widowisko
Opublikowano 14 listopada 20159 l Jedyne walki ktore mnie interesuja to obie walki opas,a walke Rousey pewnie zmiesci sie w gifie. Wiec watpie,ze bede siedzial i czekal. Ale jak nie bede spal to pewnie obejrze.