Guest Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Film na podstawie scenariusza Breta Eastona Ellisa twórcy m.in. American Psycho oraz The Rules of Attraction Quote Link to comment
ogicool 43 Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 (edited) Wrestlera chciałam obejrzec tylko ze wzgledu na M.Rourke ale jak ludzie zaczeli jęczeć że gra tam podstarzałego sportowca i do tego ma jeszcze siakies problemy z familią to podziekowałam :| może to bład ale w the Informers wygląda ok. i na szczescie wygląda też na to że M.R. jest nadal nie do podrobienia, biore na lupe Edited August 5, 2009 by ogicool Quote Link to comment
Guest lukasz Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Wrestler nie jest filmem sportowym. Jeśli jest się fanem Rourke to trzeba go obejrzeć. Tylko raz można zmartwychstać ;-) Quote Link to comment
Snejk 273 Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 nie jestem fanem rurka, ale jest fanem Ellisa wiec z przyjemnoscia to obejrze bo pierwsze slysze Quote Link to comment
Blok 6 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 nie jestem fanem rurka A Durczoka? 1 Quote Link to comment
Kenny tJJger 3784 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Wrestlera chciałam obejrzec tylko ze wzgledu na M.Rourke ale jak ludzie zaczeli jęczeć że gra tam podstarzałego sportowca i do tego ma jeszcze siakies problemy z familią to podziekowałam :| może to bład ale Dam ci rozgrzeszenie gdy ogladniesz "Wrestlera" i za pokute opiszesz swoje wrazenia po seansie, "pozory myla" doskonale pasuje jako odpowiedz do cytatu powyzej. Na 'Informers" czekam z zaciekawieniem. Quote Link to comment
ogicool 43 Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 przekonaliście mnie(bez kitu:) dziwne, że nie bardzo widać M.Rourke'a w roli głównej u Jarmusha, Tarantino, Lyncha do tych klimatów przecież świetnie by sie nadawał (jak mało kto) <czekamy na Informers> Quote Link to comment
Guest Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 napewno będzie mase zboczonych tekstów i scen taka to już twórczość Breta Eastona Ellisa Quote Link to comment
gekon 1787 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 I jest całkiem niezły. Podobał mi się jak na film, w którym "nic się nie dzieje", nawet bardzo podobał. Niezły klimacik. Aha, a Rourkea jest w tym filmie tyle co na "trailerze" w pierwszym poście. Quote Link to comment
ogicool 43 Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 I jest całkiem niezły. Podobał mi się jak na film, w którym "nic się nie dzieje", nawet bardzo podobał. Niezły klimacik. Aha, a Rourkea jest w tym filmie tyle co na "trailerze" w pierwszym poście. xDDD dawno nic mnie tak nie rozbawiło no ale jak powiadasz że warto obejrzeć... Quote Link to comment
Guest lukasz Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Dobrze się ogląda, ale bez wczuwki, że to jakieś arcydzieło. Jest dobra obsada, seks, narkotyki, muzyka lat 80. Wszystko na swoim miejscu. P.S. Rourke pozamiatał tekstem "to jest ten plan, o którym ci mówiłem. o to on" Quote Link to comment
Yap 2754 Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Całkiem niezły obraz. Wszechobecne wyzwolenie co młodszych, machloje, zagubiony Thornton, Rourke'a (szkoda, że tak mało go). Ogląda się bez większych zgrzytów. Quote Link to comment
Recommended Posts