Copper 2657 Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Siemasy. Gra ktoś jeszcze w forzę? Zbrakło mi kasy na wszystkie samochody i brakuje mi sporo aut z Japonii i Niemiec. Jeśli komuś brakuje samochodów z USA, UK czy Włoch to chętnie się wymienię w jedną i w drugą stronę, żeby odblokować wszystkie aczki. Quote Link to comment
ping 9005 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Żeby odblokować wszystkie achievementy najlepiej mieć w garażu wszystkie samochody, dlatego że 4 z ukrytych achievementów wymagają posiadania w danym momencie wszystkich samochodów które spełniają odpowiednie warunki. Dlatego nigdy nie wymieniałem się samochodami. Quote Link to comment
Copper 2657 Posted August 12, 2009 Author Share Posted August 12, 2009 Wiem jak jest ping Nie chcę się wymienić tylko dostać kilka aut, które mi brakują (bodajże 10-15sztuk), oddać je i pożyczyć potem swoje autka. Quote Link to comment
Recommended Posts