Masorz 13162 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Widzę, że nie ma tu tematu o tej kapeli. Ja dopiero zaczynam ich słuchać i mam małe pytanko w związku z płytką 'Animosity': czy te kawałki na drugim cd to są jakieś specjalne bonusy, które nie zmieściły się do podstawowego wydania płyty, czy to jakieś starsze utwory? I wogóle którą płytkę polecacie? Quote Link to comment
Guest Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 (edited) Mnie tam wszystko rozpier.dala, cybergrind \m/ To do The Pit powinno isc. Edited August 17, 2009 by Guest Quote Link to comment
Masorz 13162 Posted August 17, 2009 Author Share Posted August 17, 2009 z tymi bonusami do Animosity to już słyszę, że to koncertówki są. drugie pytanie nadal aktualne- który album najlepszy? Quote Link to comment
Guest Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Napisalbym, ze ST, ale wszystko to zlewa mi sie w jedna calosc. Quote Link to comment
Marlon 18 Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Zdecydowanie World of Lies i Animosity Quote Link to comment
FARMEROS 2080 Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 W tych klimatach polecam rodzimy Iperyt. http://www.youtube.com/watch?v=41t_2Kp4Gs0...feature=related Mocniejsze pie,rdolniecie niz Berzerker IMO Quote Link to comment
Guest Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 (edited) Wrzuci ktos wszystko z laski swojej, ofkoz najlepiej 320 kbps \m/ http://www.megaupload.com/?d=7C5OUHYL World of Lies ode mnie Edited September 10, 2009 by Guest Quote Link to comment
Cynic 1 Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Dziwne, że nie wywiązała się tutaj żadna dyskusja.The Berzerker to moim zdaniem wyjątkowa kapela, totalnie rozpierdalająca na wielu różnych poziomach.Bardzo podoba mi się totalna dehumanizacja dźwięków, zwłaszcza perki.Napierdala z prędkością światła, brzmi jakby dochodziła z wnętrza jakiejś diabolicznej machiny.Wszystkie dźwięki są ohydnie elektroniczne (in plus), totalnie zdehumanizowane, jedynie gitarki są w miarę ludzkie.Wokale też są spoczko, "lektor" rządzi.Uwielbiam jak nawija o rozczłonkowywaniu, kanibalizmie, i tych sprawach. Burnt wynosi dehumanizację na wyżyny, totalnie gniecie kulki.Disassembly line też jest mocarny.Ale imo najlepszym kawałkiem Berzerkera jest February.Naprawdę piękna quasi-ballada o wspaniałych lyricsach. Quote Link to comment
Kmiot 13438 Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Coś jeszcze jest tam zdehumanizowane? Quote Link to comment
Guest _Milan_ Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 odczep sie od chłopaka, nowe słowa poznaje. Quote Link to comment
Kmiot 13438 Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Tak tylko się zastanawiałem. Quote Link to comment
Cynic 1 Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 (edited) No jeszcze chłopaki fajnie zdehumanizowane maski mieli, a także bardzo fajnie frywolne i new-age'owe fryzury. Słownik to fajna sprawa.Polecam wszystkim. Znalazłem też takie słowo "prącie", ale za (pipi)a nie wiem co ono znaczy.Pomoże ktoś? Edited February 6, 2010 by Cynic Quote Link to comment
Obsolete 973 Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 pracie - narzad rozrodczy Lady Gaga oraz okreslenie muzyki granej przez mastodona Quote Link to comment
Recommended Posts