Opublikowano 9 października 200915 l Autor: hejting.pl Link do posta 17:27:01, 02-10-09 17:26 SMS do PIHa "Adam weź mi napisz jakąś 16 tak na wszelki wypadek jakby mi zabrakło weny.proszę o dyskrecje" to mnie zniszczylo. ;]
Opublikowano 11 listopada 200915 l Teledysk do Pali się dach Edytowane 11 listopada 200915 l przez ShtaS
Opublikowano 11 listopada 200915 l Pomijając nikłą wartość tego kawałka to po tym jak #13 przerzuciła się na Feela i Paule, a w teledyskach hip-hopowych odpier.dala jakieś akcje z wklejonymi w Paincie Lamborgini to Endorfina przejmuje prym. Niedługo chyba ten koncertowy klip 3W tez bedzie od nich. Edytowane 11 listopada 200915 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 11 listopada 200915 l Wszystko było fajnie i spoko, az uslyszalem mroza. Nie mam pojęcia, jak macie czelność nazywać się mężczyznami, gdy piszecie ze mrozu spoko, dal rade i w ogole. (pipi), przeciez on jest asluchalny. Edytowane 11 listopada 200915 l przez FARMEROS
Opublikowano 11 listopada 200915 l teledysk jest za(pipi)isty ale jasno pokazal ze tedzikowi pasuje styl ze szczotka, w dresie i z wasami jako wozny niz imrpezowy macho ;D
Opublikowano 12 listopada 200915 l straszne (pipi), ogólnie płyta według mnie średniawka, było kilka, chyba z 4 kawałki, które odpaliłem więcej niż raz - reszta nic ciekawego. Współpraca tedeefa z miodem w tym kawałku to jest kwintesencja wioski. Edytowane 12 listopada 200915 l przez Ak0nia
Opublikowano 12 listopada 200915 l straszne (pipi), ogólnie płyta według mnie średniawka, było kilka, chyba z 4 kawałki, które odpaliłem więcej niż raz - reszta nic ciekawego. Współpraca tedeefa z miodem w tym kawałku to jest kwintesencja wioski. chyba z mrozem ;/
Opublikowano 13 listopada 200915 l straszne (pipi), ogólnie płyta według mnie średniawka, było kilka, chyba z 4 kawałki, które odpaliłem więcej niż raz - reszta nic ciekawego. Współpraca tedeefa z miodem w tym kawałku to jest kwintesencja wioski. Musisz kminić ten festyn żeby bawiły Cię jego teksty