Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PGL#5 CyberArena Łódz (2-3 pażdziernika 2009) [Zakończony]

Featured Replies

• Odpowiedzi 67
  • Wyświetleń 13,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie bede pił . ;] Z powodu tego że PGA jest praktycznie 2 tygodnie po turnieju w Łodzi też sobie odpuszczam ten wyjazd. Good luck & Have fun.   btw. Piczel na PGA korwa będziesz ? Nawet Bogdan b

• korwna no chciałbym, zobacze na co pozwoli portfel

• Oczywiście skorzystamy -możesz już zacząć myśleć. Loga itp dostaniesz od Bartha jak dogramy sprawę...   Wiem ze powoli to idzie ale jesteśmy tam "gośćmi". Kontakt utrudniony bo CyberArena właściwie

Opublikowano

Lethal był ? Jaaaaaaaaaaa

a mnie nie było ;]

Gratuluje boczek/bobek

Opublikowano

Dzieki wszystkim za świetny turniej, Gosi i Insowi za nocleg:D no i oczywiscie za nasze cudowne śpiewy. mam nadzieję, że nie będziecie już nigdy kazali mi i bar7howi śpiewać Take on me :blush:

Opublikowano

Bieniu podziękował wszystkim, tylko nie Damiasiowi, który robił za murzyna #2 ;)

Opublikowano

A jakie nagrody??

Czy może tym razem Lethal został uhonorowany polskim wydaniem np. "Władcy Pierścieni" ? ;)

Opublikowano

A jakie nagrody??

komorki o roznej wartosci (zaleznie od miejsca) i doladowania. Chyba tyle.

Edytowane przez Kerlo

Opublikowano

A jakie nagrody??

Czy może tym razem Lethal został uhonorowany polskim wydaniem np. "Władcy Pierścieni" ? ;)

Polskimi papierosami jak zawsze.

dsc00283n.jpg

Opublikowano

gdzie beda fotki z rozdawania nagrod :D chce zobaczyc jaka mialem mine jak 3 miejsce w dircie zajolem xD

Opublikowano

Chciałbym tutaj wygłosić kilka moich słów, więc cieszcie się nimi, póki mój limit uprzejmości nie został wyczerpany, a niewiele brakuje ;]

Chciałbym podziękować:

- Damiasiowi, bo dobrze grał. Miejsce się nie liczy, najważniejsza jest walka. Należą mu się podwójne podziękowania, bo robił trochę za murzyna #2, takiego murzyna murzyna :D.

- Wszystkim, którzy przyjechali i dobrze się bawili. Wymieniłbym każdego z osobna, żeby brzmiało to bardziej osobiście, ale tego nie zrobię, bo na opakowaniu klawiatury napisano, że wytrzyma tylko kilka milionów uderzeń w każdy przycisk. Trzeba oszczędzać.

- Insiakowi i Gosi, za udostępnienie kawałka podłogi i za wieczorne wycie do mikrofonu.

- Ich sąsiadom, za to, że to wytrzymali. 2 razy.

- Lethal'owi, za jego polską piosenkę :D. Szkoda, że tego nie nagraliśmy.

- Kerlo, za to, że się chyba nie odmienia i za pierwszorzędne wałki w Halo ;]. Zresztą w Cock of Doody: Modern Gayfag Stupid także sobie nie szczędził.

- Kierowcom autobusu, oraz tramwaju, za to, że wysłuchali wyżej wymienionego w potrzebie.

- Kacowi, za to, że jednak przeszedł.

- Zwycięzcom, za to, że zwyciężyli.

- Wszystkim tym, którym zawracałem gitarę w wolnych chwilach. Rozmowy o niczym rządzą.

- Całej organizacji Cyber Areny. Świetna impreza, bardzo dobrze się bawiłem i z wielką chęcią powtórzę to na przyszłej edycji, jeśli znajdzie się tam dla nas miejsce.

- Moim kolanom, za to, że mimo wszystko jednak nie odpadły.

- Wszystkim tym, z którymi grałem, rozmawiałem, lub potknęli się o mnie.

Więcej grzechów nie pamiętam, żadnych nie żałuję. Jedynymi osobami, którym nie chciałbym podziękować są ci, którzy zostali w domu.

Do zobaczenia na następnym evencie!

Edytowane przez Raz

Opublikowano
  • Autor

Dobra murzyn... Nie marudź...

Wracaj do roboty (ćwicz... W końcu szykują ci się trzy doby bez snu :wink: - ale dla sławy warto :whistling: )

Ciiiiiii....

Opublikowano

od dwóch dni przenoszę pudła z jednego końca pokoju na drugi. mój rekord to 17h i musiałem je odstawić żeby pójść siku.

Murzyństwo nie jest łatwe.

Oficjalnie wykluczam TroniC'a z grupy osób, którym nie dziękuję, bo nie przyjechały

Opublikowano
  • Autor

Oficjalnie wykluczam TroniC'a z grupy osób, którym nie dziękuję, bo nie przyjechały

Na to czekałem - w końcu przedstawiłem usprawiedliwienie, a nawet weselną przywiozę...

BTW - bardzo mnie ciekawi jak problem siku rozwiążesz na PGA... :tongue:

Tak czy inaczej będę dopingował... :thumbsup:

Opublikowano

Wiem, że to zadziwiające, ale pójdę do toalety ;]

Opublikowano

Również dzięki wszystkim, którzy przybyli za przybycie, fajnie było zobaczyć i poznać osoby znane z live'a. Szkoda, że przyjechała sama czołówka i albo grało się z kimś kto grał pierwszy raz w Halo albo z kimś wyraźnie lepszym :D Organizatorzy stanęli na wysokości zadania i obyło się bez zamieszania.

Od siebie dodam, że to był mój pierwszy lan i z miejsca się zakochałem, teraz Xbl już nigdy nie będzie taki sam :)(jeżeli ktoś zastanawia się nad wyruszeniem na swoj pierwszy turniej szczerze polecam). Na pewno do zobaczenia na jakimś lanie(mam nadzieje że juz 4v4). Na PGA niestety z cichym nie przyjedziemy, bo jakieś wesele ma czy cuś tam.

ciacho

Edytowane przez Przybilla

• 3 tygodnie później...