Jump to content

PGL#5 CyberArena Łódz (2-3 pażdziernika 2009) [Zakończony]

TroniC

Recommended Posts

Niestety mnie nie będzie :/ Zbieram kase na inny wyjazd :/ Strasznie żałuję że nie wygrałem w totku jakiejś kasy to bym na pewno przyjechał :/

Na pewno będziecie się za(pipi)iście bawić jak zawsze zresztą :P Tylko z kim boczek teraz będziesz pił whisky ? Oto jest pytanie :)

Pozdro i do zobaczenia za jakiś czas

Niestety mnie nie będzie :/ Zbieram kase na inny wyjazd :/ Strasznie żałuję że nie wygrałem w totku jakiejś kasy to bym na pewno przyjechał :/

Na pewno będziecie się za(pipi)iście bawić jak zawsze zresztą :P Tylko z kim boczek teraz będziesz pił whisky ? Oto jest pytanie :)

Pozdro i do zobaczenia za jakiś czas

Nie bede pił . ;] Z powodu tego że PGA jest praktycznie 2 tygodnie po turnieju w Łodzi też sobie odpuszczam ten wyjazd. Good luck & Have fun.

btw. Piczel na PGA korwa będziesz ? Nawet Bogdan bedzie.8)

• Downvote 1

No ja definitywnie spasuje tutaj, mam inne zajęcia na początku października, ale...

kurde wie ktoś kiedy PGA? Bo muszę zobaczyć kiedy mam zjazd na studia i sobie załatwić wolne w pracy (hardkor).

Bo Teeeeeeeeeeej, bym się chętnie pożulił w Poznaniu:)

Nara!

Jeżeli jest taka potrzeba, to mogę jakiś plakat zaprojektować :)

Oczywiście skorzystamy -możesz już zacząć myśleć. Loga itp dostaniesz od Bartha jak dogramy sprawę...

Wiem ze powoli to idzie ale jesteśmy tam "gośćmi". Kontakt utrudniony bo CyberArena właściwie trwa cały czas. Przenoszą się z miejsca na miejsce. Tak czy inaczej kontakt jest. Sprawa raczej przesadzona. Na dniach wam powiemy gdzie się zatrzymają w Łodzi, a tym samym gdzie odbędzie się turniej.

• Upvote 1