Fenix 3 Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Film z rozpoczecia Extreme Party 6, Warszawa 28.08.2009. PSX Extreme/Grupa69. Myszaq to stary wyjadacz a Sciera sie dopiero rozkrecal. Jakosc hd ale.. na moim dysku. Przerobilem na szybko wiec wrzucam. Na wspomnienie w sam raz. Jak znajde wiecej czasu to pojdzie lepsza jakos i moze, moze, moze jak znajde motywacje to wrzuce wiecej. Tyle, ze kamere ustawilem w dj'ce i ujecia sa tylko z jednego miejsca. Zreszta bylo to widac na podgladzie na telewizorach w klubie i przed nim. Quote Link to comment
Di 812 Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Filmy z turnieju Tekkena: http://www.youtube.com/user/nSportsPoland#...68B32996294C3D5 (polecam finałowe walki z komentarzami obserwatorów ) Zdjęcia z wręczenia nagród: http://www.sendspace.com/file/31ycuq Quote Link to comment
Mr_Sciera 7 Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Eh, Fenix, nie pokazuj tego. Totalna tragedia . Po 1. bylem na maxa rozkojarzony (wczesniej robilem 100 roznych rzeczy, zeby impreza zatrybila), po 2. zginela mi karteczka przypominaczka o czym mialem mowic, po 3. mielismy problemy techniczne i caly wczesniejszy plan godzinowy sie sypnal, po 4. bylem na cos wkurzony (Feni wie na co ). A po najwazniejsze - ja sie nie nadaje do przemiawiania, bo sie pesze . Z kolei myszaq nie znal planu imprezy, bo.. spoznil sie o 2h podczas ktiych mielismy sie umowic co mowimy. Czyli wstep mocno extrimowy w ktorym jeden z prowadzacych nie wiedzial nic o planie imprezy a drugi nie potrafil sie wyslowic . Mam nadzieje, ze ten plik zginie w czelusciach Internetu. Niech go jakis wirus zje. sciera 1 Quote Link to comment
MatekDM 1299 Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Jak na improwizację wyszło świetnie Już się nie mogę doczekać relacji z EP6 w najnowszym PSXE A co do filmów i zdjęć. Niestety nie miałem przy Sobie sprzętu by móc jakiekolwiek zrobić, dlatego czekam aż wrzucicie tego więcej Quote Link to comment
Tien 3 Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 (edited) A mi się podobał ten spontan Nikt sie nie nudził. Tu pare fotek rzucam, reszte podeśle Ci na maila, Ściersky. P.S Coś mi się z aparatem zwaliło i daty nie mogłem zmienić. Edited September 1, 2009 by Tien Quote Link to comment
Di 812 Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Nikt więcej nie chce podzielić się zdjęciami? Quote Link to comment
Mastachi 75 Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Wiecej nie mam, bo mi sie jakos na poczatku aparat za przeproszeniem roz(pipipipipipi)al Quote Link to comment
Dark Serge 80 Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 ej miałeś jeszcze ze 2 - jedno robiłeś mi jak oglądałem walke Mańka w SF IV,a drugie robiłem ja Tobie w tym samym miejscu. A potem rozwaliłeś aparat Quote Link to comment
Mastachi 75 Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Na co im Twoje zdjecie? Quote Link to comment
Dark Serge 80 Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 lol, bardziej mi chodziło zeby pokazać skupionych teczkenowców niźli tło, czyli mnie/Ciebie, ale uj z tym a po co nam w takim razie Sciera jak jest co miesiąc na fotce w PE ? ;] Quote Link to comment
kempes 0 Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Ekipa z K2 grająca w Gears'y Fiszi, Burgund, Armagedon grający w Gears'y Armagedon jak się okazuje sławny tam był wszyscy chcieli z nim pograć i chyba nikt nie wygrał ;] Quote Link to comment
jakbu 168 Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 http://rapidshare.com/files/273220004/EP6.zip Proszę Quote Link to comment
Scatebra 7 Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Trochę z tym zwlekałam no ale cóż... lepiej późno niż wcale:). Uwaga, zdjęcia są dużej wielkości;p. http://img99.imageshack.us/g/img7493l.jpg/ Quote Link to comment
Recommended Posts