September 6, 200916 yr Witam mam problem z Overlord2 czy ktoś mógł by podac' spis trofi pl bym był dozgonnie wdzięczny Edited November 10, 200915 yr by Old_Kyo http://www.psxextreme.info/topic/79771-overlord-ii/
September 29, 200916 yr Dzięki już zrobiłem z Hcikiem Nie ma sprawy. Jak znajdziesz czas to poproszę cię też o pomoc. Pozdrawiam
July 11, 201015 yr Dałby się ktoś namówić na online'owe trofiki? Szkoda, że przez split screen nie wpadają... W zasadzie to tylko tego badziewia brakuje mi do kompletu. Edited July 11, 201015 yr by Berion
July 18, 201015 yr Ja byłbym chętny bo właśnie wrociłem do tej gry! Wysłij mi wiadomosc jak bedziesz miał czas. ID: Michciu Pozdrawiam!
July 21, 201015 yr Tak też uczyniłem. Dzięki. Już myślałem, że nikt się tym nie zainteresuje. edit: Platyna wbita. Rada dla wszystkich, którzy nie chcą się mordować z tym dwie godziny. Wychodzić z meczu, zaraz po spełnieniu warunków (kasa/punkty). ;] dzięx Michciu. Edited August 3, 201015 yr by Berion
December 9, 201014 yr członek mnie strzeli z tą prze badziewną grą. 3 raz będę musiał przechodzić badziewie bo dominator nie chce wpaść. destructor wpadł bez zająknienia ale dominacja, pomimo zrobienia wszystkiego zgodnie z guidami, ni człona nie wpadł. miał ktoś z tą trofką problem? znalazł rozwiązanie? postanowiłem usunąć savey i game date - just in case. 3 raz przechodzić taką badziewiastą grę dla jednej trofki.. czy jest na sali lekarz?
January 10, 201114 yr Ja miałem, ale z tym drugim. Dlatego przechodziłem trzeci raz. ;] Nie usuwałem save'ów ani GD.