WojciechPSN 0 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) Witam mam problem z Overlord2 czy ktoś mógł by podac' spis trofi pl bym był dozgonnie wdzięczny Edytowane 10 Listopada 2009 przez Old_Kyo http://www.psxextreme.info/topic/79771-overlord-ii/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 http://www.ps3trophies.org/game/overlord-ii/trophies/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Szukam kogoś chętnego do pomocy w online Cytuj Odnośnik do komentarza
maximusdak 0 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Szukam kogoś chętnego do pomocy w online Ja z chęcią Ci pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Dzięki już zrobiłem z Hcikiem Cytuj Odnośnik do komentarza
maximusdak 0 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Dzięki już zrobiłem z Hcikiem Nie ma sprawy. Jak znajdziesz czas to poproszę cię też o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 (edytowane) Dałby się ktoś namówić na online'owe trofiki? Szkoda, że przez split screen nie wpadają... W zasadzie to tylko tego badziewia brakuje mi do kompletu. Edytowane 11 Lipca 2010 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
michciu77 5 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Ja byłbym chętny bo właśnie wrociłem do tej gry! Wysłij mi wiadomosc jak bedziesz miał czas. ID: Michciu Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) Tak też uczyniłem. Dzięki. Już myślałem, że nikt się tym nie zainteresuje. edit: Platyna wbita. Rada dla wszystkich, którzy nie chcą się mordować z tym dwie godziny. Wychodzić z meczu, zaraz po spełnieniu warunków (kasa/punkty). ;] dzięx Michciu. Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
Genzo Ozora 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Hejka...ja jestem chętny do skompletowania trofeów online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 członek mnie strzeli z tą prze badziewną grą. 3 raz będę musiał przechodzić badziewie bo dominator nie chce wpaść. destructor wpadł bez zająknienia ale dominacja, pomimo zrobienia wszystkiego zgodnie z guidami, ni człona nie wpadł. miał ktoś z tą trofką problem? znalazł rozwiązanie? postanowiłem usunąć savey i game date - just in case. 3 raz przechodzić taką badziewiastą grę dla jednej trofki.. czy jest na sali lekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja miałem, ale z tym drugim. Dlatego przechodziłem trzeci raz. ;] Nie usuwałem save'ów ani GD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi