Opublikowano 7 września 200915 l Slyszal juz ktos? Jak narazie mi sie podoba ale bez rewelacji. Taki podobny poziom do tetrisa. ale przeslucha sie wiecej razy to sie zobaczy
Opublikowano 7 września 200915 l Ja słyszałam ale w zasadzie tylko kawałki z gośćmi trzymają poziom. No i ze dwa bez. Ogólnie nic specjalnego.
Opublikowano 7 września 200915 l Wybiórczo przesłuchałem kawałki z eldo, słoniem i borysem.. zwrotki gościnne w porządku onara jakoś zbytnio nie trawię więc o nim nie będę się wypowiadał
Opublikowano 8 września 200915 l Pierwsza płyta onara jaką słyszałem, nie przepadam za typem, krążek taki se. Nic specjalnego. Raz przesłuchałem i starczy
Opublikowano 8 września 200915 l Bity takie sobie, w sensie, że mnie średnio jarają, natomiast teksty dobre, w stylu Onara. Płyta ok, ale bez rewelacji. To Ma Sens dobry kawałek. Co do zwrotki Eldoki, to jakoś tak bez mocy specjalnej, spodziewałem się po nim, że lepiej będzie.
Opublikowano 8 września 200915 l Refren w To ma sens mega chu.jowy, ale zwrotki dają radę. Reszty płyty za krótko jeszcze słuchałem żeby się wypowiadać.
Opublikowano 10 września 200915 l oczywiscie znowu kupuje płyte w sklepie i sie potem dowiaduje ze jakbym zamówił przez net to bym miał 5 nowych kawałków -_- co to za patologia w tym polskim rapie? jak ma 19 kawałków to niech wyda 19 a nie tnie na dwie części żeby ludziom limitke wciskać... jezu aż mam ochotę to na śmietnik wywalić, wrzuciłbym na złość na neta ale już i tak hula od paru dni