Oscar666 0 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witam wszystkich. Chciałbym Was, użytkowników tego forum poprosic o pomoc w związku z Tekkenem 5 i jego Save-m. Czy jest jakaś metoda na nie tworzenie się w memorce Coruped Save ? Z góry dziękuje za pomoc. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 1 zakup ORYGINALNEJ karty pamieci 2 czeste archiwizowanie sejwa,zgrywasz na inna karte pamieci albo USB[jesli masz tak mozliwosc],a gdy sejw bedzie corrupted,ot po prostu masz w miare aktualna jego kopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 najważniejsze jest to żeby nie mieć włączonej opcji "auto-save" bo to ona wlasnie powoduje 90% przypadków corrupted. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Podobno przy wersji Platinum Tekkena 5 ten błąd nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 najważniejsze jest to żeby nie mieć włączonej opcji "auto-save" bo to ona wlasnie powoduje 90% przypadków corrupted. jest dokładnie tak, jak to napisał Pit. 100% powodów tworzenia się błędu powstaje dzięki "auto-save" np. przy wyłączeniu konsoli podczas gry(przerwa w dostawie prądu elektrycznego), bądź jakiejkolwiek jej funkcji auto-save. w T5 miałem często z tym problemy. z reszta, gdy jest off, sam masz nad wszystkim kontrole i w każdym momencie możesz wrócić do stanu poprzedniego, chociażby po zakupie nieodpowiedniego stroju. 5iona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oscar666 0 Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Póki co zdam się na Wasze rady, ponieważ szczerze pisząc nie próbowałem wyłaczyc auto-save (ale zrobie tak). Na marginesie : Ken Marinaris, mam podróbe memorki (16MB), pozatym wcześniej jak miałem moje pierwsze ps2 i oryginalna memorke to także miałem ten problem z savem Dziękuje za pomoc. POZDRAWIAM. Edytowane 26 Września 2009 przez Oscar666 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi