Opublikowano 12 kwietnia 201015 l spoks ja tez dopiero w weekend bede mogl bo ten tydzien bede mial zawalony EDYTA: Jest ktoś chętny na zrobienie spec ops (brakuje mi dwoch ostatnich i chyba 2 z jeszcze jednej grupki) chce juz odlozyc ta cholerna gre na bok ale wczesniej wycalakowac wiec jak cos prosze o inv. PS moge tylko w weekendy i wieczorami/pozna noc Edytowane 24 kwietnia 201015 l przez danielskii
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l ja dzisiaj zrobiłem calaczka i bardzo się cieszę, że nie było trofeów na multi. Dla mnie swietny tytuł i ogólnie poziom fajnie wykręcony. Dodam, że najciezsze sa special opsy, ale przez to tak dlugo w ten tytul gralem.
Opublikowano 10 maja 201014 l Witam. Gra ktoś jeszcze? Ja dopiero zaczynam, ale jak ktoś chętny pograć to dodajcie mnie do znajomych Zapraszam do gry w special ops, bo nie mam z kim grać, do przejścia mam wszystkie misje na veteranie. Edytowane 14 maja 201014 l przez czapa
Opublikowano 3 czerwca 201014 l Ja rowniez chetny do Spec-ow , zdolnosci u mnie przecietne , ale jesli ktos po prostu lubi pograc to zapraszam . PSN ID = darkknight6633. Pozdro. Edytowane 3 czerwca 201014 l przez darkknight