Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

Opublikowano

Square jesli mozesz to rowniez poprosze o kod

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 329 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

Opublikowano

Proszę o udostępnienie demka z GOW 3

Opublikowano

Witam wszystkich sympatyków gry GOW3. Mam za sobą długie wieczory z obiema częściami gry. Kto nie grał niech żałuje ... albo kupuje odświeżone wersje na ps3.

Square, będę Tobie bardzo wdzięczny za możliwość ściągnięcia GoW3. Pozdrawiam.

18.01.10r, demo ściągnięte. Square wielkie dzięki. Oczywiscie konto usunięte. POZDRAWIAM.

Post do usunięcia...

Edytowane przez przem1907

Opublikowano

Nie działa wysyłanie wiadomości na tą chwile, więc musicie grzecznie poczekać :thumbsup:

Opublikowano

prosze o kod do god of war 3

Opublikowano

Sprawdźcie wiadomości :)

Jednocześnie informuje aby zapoznać się z moimi zasadami na temat udostępniania dema (strona druga, post 36).

Edytowane przez Square

Opublikowano

Też bym prosił o kod do dema GOW jeśli można :)

Opublikowano

Nie kod tylko dostęp do konta z którego można ściągnąc demo :) Skąd niby bym wytrzasnął 40 różnych kodów :whistling:

Sprawdźcie PMki.

Opublikowano

Również prosiłbym o możliwość ściągnięcia demka God of War 3 :)

Opublikowano

Jeśli jeszcze można to i ja proszę o dostep do demka GOWIII

Opublikowano

Głupio gdy 1-wszy post na forum jest prośbą, ale właśnie chciałbym cię Square prosić o PM z dostępem do GOW'a =]]]

Opublikowano

czy jeszcze jest dostepne do demko? jesli mozna, to ja tez poprosze kod do GoW III. :rolleyes:

Opublikowano

Dlaczego miało by być niedostępne ? Sprawdź PW.

Opublikowano

A ja a ja a ja ja ja? Wszyscy mają mambe. Ja też chce :P W sumie to proszę :)