Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 337,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zniżka 10% w Zavvi:

2037-WY5J-P6JW

Kod ważny do dzisiaj do północy jakby co.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w dobre rece oddam Kod Promocyjny na " ekskluzywna zawartosc edycji specjalnej uncharted 3 "

(niestety mi sie nie przyda) :hi:

juz polecial do GrzesPL :sorcerer:

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Kod do edycji specjalnej Uncharted 3. Skórka Drake- London i modyfikator broni pirackiej AK-47. Prowokacja-hak. Mnożnik gotówki.Zestaw dekoracyjnych kalkomanii. Jak ktoś wykorzysta niech napisze J5PH-6HND-BK8G.

Opublikowano

PR6G-JJNN-3DRM oddaje kod na jakąś zawartość do U3, nie wiem co to jest nie było napisane, ale chętnie się dowiem jak ktoś wykorzysta

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ps3 do home

4Q4Q-5KNQ-TH6N 

I pewnie wieszkosc dostala ale i tak dam kod na kilka theam(Unit 13,resistance,little deviants i LBP do ps3

KM55-6JNP-P6JP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mogę prosić o kod do bety Ghost Recon Future Soldier ? dziekuję bardzo.

Edytowane przez LiSoQuan

Opublikowano

The Hut

rabat 10% 2036-62DF-NPQW

rabat 20% 2185-DB6F-437E

Opublikowano

Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną konsole :) ... ja już ciągnę

ps. jesli kod nie zadziała to próbujcie jeszcze raz.

Edytowane przez LiSoQuan

Opublikowano

Mam jeden kod w sklepie Muve na zamówienie/kupienie gry "-50%" taniej. Trzymałem go na Max Payne 3 ale zamówiłem Edycje Specjalną więc mi się już nie przyda.

To znaczy tak kod ma rok ważności, termin jego mija jakoś w czerwcu, lipcu albo sierpniu. A ja już go na pewno nie wykorzystam do tego czasu, nie mam na co.

Teraz tak jeżeli ktoś chciałby kupić Maxa z kodem, to mogę kodzik oddać (oczywiście za free). Kwestia tego, że osoba która by go wzięła, raczej (nie jestem pewien na 100%) musiałaby napisać maila do Muve bo z tego co się orientuje kod jest przypisany do konta. Czyli w tym wypadku do mojego, nie wiem proponuję napisać maila do nich (Muve) i się spytać, że dostało się kod od kogoś i czy można go wykorzystać na swoim koncie.

Tyle i aż tyle, po cholerę kod ma się zmarnować, a co dla nich za różnica czy ja go wykorzystam. Czy Jan Kowalski - liczy się, że gra zamówiona, kupiona, to znaczy tak mi się wydaje. Więc tak to wygląda jakby ktoś był zainteresowany - PW.

Edit:

Nieaktualne, kod poleciał do grabipl.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Kod na nagrodę za wzięcie udziału w Becie U3 - GD4E-T5NE-7M6T (podkreślić :) )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sprawdzajcie skrzynki, Sony rozsyła maile z kodami promocyjnymi na Hydrophobia Prophecy. Kosztuje wtedy 5zł.

Opublikowano

Sprawdzajcie skrzynki, Sony rozsyła maile z kodami promocyjnymi na Hydrophobia Prophecy. Kosztuje wtedy 5zł.

jak ktoś chce to mogę oddać kod

Opublikowano

Kod na mapke DLC do Max Payne 3 z muve.pl

56F3-EFN4-LF73