ogqozo 6540 Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Zespół post-, math- z Irlandii. Ostatnio robi karierę. Podobne do: Maybeshewill, 65daysofstatic, trochę do GY!BE i Mogwaia. Last.fm podaje też podobieństwo do zespołu o nazwie Upcdowncleftcrightcabc+start. Ach te post-rockowe kapele. Za tydzień Maybeshewill gra koncerty w Polsce i oni będą supportem. Część zahejtuje, ale wiem, że jest tu na Underze kilka osób, które słuchają takiej muzy. Być może nawet była dyskusja o albumie, ale jej nie zauważyłem, bo nie słucham post-rocka. http://rs204.rapidshare.com/files/219801441/ASIWYFA_-_AndSoIWtchYFrmFr.rar Quote Link to comment
Guest Grzegosz Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Wrzucałem kiedyś ich debiut, jeśli dobrze pamiętam zwał się This Is Our Machine and Nothing Can Stop It, czy coś w ten deseń. Dzisiaj bym tego nie tknął. Quote Link to comment
tk___tk 4795 Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 (edited) Nazwa mówi, ze to pedalski post-rock. Przede wszystkim jest za długa. Do tego znając zycie mają kilometrowe tytuły jak Red Sparowes i ramka się będzie rozjerzdzac w last.fm . Edited November 12, 2009 by Walter_Cronkite Quote Link to comment
Recommended Posts