Guest Frostbite Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Byla to banda cpunow i przestepcow - miedzy innymi za to ich lubilem ;] Grupa ta na stale zapisala sie w historii punka, malo tego - to wlasnie oni uwazani sa za ludzi ktorzy stworzyli ten gatunek.... Do dnia dzisiejszego dozyl tylko jeden z oryginalnych czlonkow zespolu, co o nich myslicie? ;] Nagrywali fajne, chillujace kawalki ktore nawet po tylu latach mozna spokojnie sluchac z przyjemnoscia, chyba nigdy sie nie zestarzeja ;] Quote Link to comment
tk___tk 4795 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 (edited) Lubie. Wrzuć jakieś płyty w 320 kb/s, bo obecnie na HD mam tylko "I Wanna Be Sedatet". Moze być remaster s/t. Albo "Best of Ramones". Bo szczerze mowiac do całeg dysko nie chce mi się wracać . Edited November 23, 2009 by Walter_Cronkite Quote Link to comment
Banny 2656 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 wrzucaj brachu pamietam jak w tonym hawku 3 chyba byl kawalek brizkig bop czy cos takiego na okrągło słuchałem <szatan> Quote Link to comment
ogqozo 6541 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Brizkig. No kur'wa iksde na maksa. Quote Link to comment
Banny 2656 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 dobra blitzkrieg Quote Link to comment
Guest Frostbite Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Ramones - The Weird Tales Of Ramones (Best Of na 3CD) Quote Link to comment
Recommended Posts