kojot 0 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 (edited) Hej, sądzę, że przydałby się temat, w którym wymienimy gry umożliwiające zabawę w więcej niż jednego gracza na jednej konsoli. Samemu zdarza mi się szukać takich gier, a ten temat może być kopalnią wiedzy. Myślę, że nie ma potrzeby szczególnie dogłębnego opisywania gier tylko żeby zaznaczyć, które tytuły umożliwiają takiego typu rozgrywkę, a zainteresowani już więcej dowiedzą się o grze. Nie chcę wrzucać gier, których nie mam lub nie miałem, żeby nie popełnić błędu Street Fighter IV - 2 osoby - gra na jednym ekranie Lego Star Wars Saga, Lego Indiana Jones, Lego Indiana Jones 2, Lego Batman - 2 osoby - gra na jednym ekranie - co-op Resistance 2 - 2 osoby - gra na podzielonym ekranie - co-op - deathmatch Resident Evil 5 - 2 osoby - gra na BEZNADZIEJNIE podzielonym ekranie (wykorzystuje jakieś 50% przestrzeni dostępnej na TV) - co-op Little Big Planet - 4 osoby - gra na jednym ekranie - co-op Super Stardust HD - 2 osoby - gra na jednym lub podzielonym ekranie - co-op, versus i inne Buzz Quiz TV - 8 graczy - gra na jednym ekranie PES 2009, PES 2010 - 7 graczy Oczywiście na przynajmniej dwóch graczy są wszystkie sportowe gry z serii: NFL, NHL, NBA, Fifa, PES, Virtua Tennis, Top Spin itd. Edited November 30, 2009 by kojot Quote Link to comment
Guest pawel_k Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 - 3 On 3 NHL - wypas w multi chyba na 4 osoby można grać, ale we dwóch wymiata nawet PES'a - Rag Doll Kung Fu - również spoko, aczkolwiek nie na bardzo długie sesje... Quote Link to comment
Exus1pl 7 Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Borderlands - 2 osoby - na podzielonym ekranie - co-op Motorstorm Pacific Rift - 2-4 osób - na podzielonym ekranie Wipeout HD + Furry - 2 osoby - na podzielonym ekranie Quote Link to comment
Owiec 281 Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 http://www.co-optimus.com/system/2/playstation_3.html Itp. Quote Link to comment
Yano 3697 Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 tekken 6 (to tak w ramach szyderstwa ze w 1 poscie jest podany SF4 ;p) Quote Link to comment
Texz 670 Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Call Of Duty: Modern Warfare 2 - na podzielonym ekranie do 4 osób - Coop w Special Ops lub drużynowo w Multi Quote Link to comment
Recommended Posts