Jump to content

Medal of Honor

Guest

Recommended Posts

Tizer, trajler, spoot, co za różnica ;)

Co ja chcę? ;) No hmmm, jest słaba ;) Jak na grę która ma wyjść za prawie rok, niczym nie różni się od ostatniego medala. A fizyka jest kapawa ;)

A co powiecie na zmianę klimatu? Pierwszy MoH który nie jest osadzony w realiach IIWŚ

Myślę, że chodziło mu o to, że przenieśli realia z II WŚ na XX/XXI wiek.

IMHO te dwie gry miały jednak swój klimat. CoD to filmowe, reżyserowane akcje. MoH to większe starcia i klasyczna już misja lądowania w Normandii :)

Zobaczymy jak rozwiążą to tutaj. I ciekawe czy będą jakieś misje "historyczne" czy pojadą wszystko na fikcji.

Zaraz zaraz, jak wyszedl Call of Duty 1 byl kopia MOHa (lepsza ) - wiec kto jechal na pomysle?

Nie w tym rzecz, prawda w tym co piszesz - Ale mamy od tamtego czasu inne "oblicze" rynku, teraz liczą się tylko gry oryginalne, coś co wprowadzają naprawde cokolwiek znaczącego.

Wniosek z tego taki że gra która jest marketingowym sukcesem, próba jego skopiowania w mniejszej/większej ilości jest narażone na takie właśnie odczucia od ludzi (plagiat, kopiuj&wklej, zero weny i nowości itd).

Już dawno przestało się liczyć to, czy gra wnosi coś nowego do tematu, czy powiela stare wzorce. Jeśli nowy MoH będzie kopią MW2, to sprzeda się w przeogromnej ilości[wróżę z fusów].

• 6 months later...

Przytoczę swój komentarz z GZ.

Jak dla mnie to beta MoH'a jest lepsza od bety BC2, jakoś tak bardziej mi się podoba, ale... Jak zwykle jest jakieś ale.... No właśnie, gra crashuje na potęgę!!! Gram sobie, zabijam kogoś, crash. Gram sobie, koniec rundy, crash itd. Do tego ZAWSZE alt + tab = crash. Nie wiem po kija tak niedopracowaną betę wypuścili (mówię jakby co o wersji na PC). Gra jest dla mnie świetna, ale z tymi crashami to chyba ktoś sobie jaja robi. Jakby co na dniach ma wyjść patch, do tego czasu ja odpuszczam.

Edited by Ikoden

Pograłem 5 minut [po czym gra się wywaliła XD]

Szału nie ma. Jak bym grał w CoD. Chaos, biegają jakieś arabusy i hamerykany. Broni chyba zmienić nie mogłem, nie wiem. Ginąłem nie wiedząc ocebe. Nie ma porównania do BC2. Rzekłem.

Później dam grze drugą szansę ;)

Kolejne 3 krasze przez 10 minut. He he he :unsure:

Kolejne 3 krasze przez 10 minut. He he he :unsure:

Próbowałem ponownie jakoś grać, jednak te crashe czynią (przynajmniej dla mnie) tę betę niegrywalną. EA sobie trochę kpi, zamiast od razu czym prędzej wypuścić łatkę , oni mają zamiar ją wypuścić za kilka dni.