Skocz do zawartości

WWE SmackDown vs. Raw 2010

Featured Replies

Opublikowano

250604734.jpg

Kolejna część popularnej gry konsolowej, będącej symulatorem wrestlingu. Wcielając się w jednego z mistrzów tego sportu rozegramy wiele pasjonujących i efektownych walk. WWE SmackDown vs. Raw 2010 jest kolejną, czwartą już, odsłoną konsolowej bijatyki podejmującej tematykę wrestlingu. Gra stara się jak najwierniej przedstawić ten sport walki, tak bardzo popularny w USA i Japonii, w którym nawet ważniejsze od samych zmagań zawodników jest wielkie, efektowne show na ringu. Omawiana produkcja przygotowana została z myślą o sześciu różnych platformach: Nintendo DS, PlayStation 2, PlayStation Portable, Wii, Xbox 360 oraz PlayStation 3, a także dodatkowo na telefony komórkowe.

W grze występują takie sławy wrestlingu jak John Cena, The Undertaker, Randy Orton, Edge i Rey Misterio, którzy zresztą pojawiają się również na okładce promując grę. Ich aktywny udział w produkcji gwarantuje wysoki realizm i swobodę walki. Gracze mogą wcielić się zarówno we wspomnianą piątkę jak i w pozostałych zawodników znanych z telewizyjnych programów WWE RAW, WWE SmackDown oraz ECW wyświetlanych pod wspólnym szyldem organizacji World Wrestling Entertainment. Deweloperzy przyłożyli dużą wagę do realizmu i dokładnego odwzorowania tak wyglądu walczących jak i ich charakterystycznych ruchów czy zachowania.

Najważniejszym elementem jest tryb kariery. Gracze kierując swoim ulubionym zawodnikiem mają możliwość zdobycia różnych mistrzowskich tytułów. Grę ce(pipi)e dopracowana i szczegółowa grafika, która została nieco poprawiona w stosunku do poprzedniej odsłony serii.

źródło: gry-online.pl

Co myślicie o tej grze? Ja stałem się jej posiadaczem niedawno i powiem, że jest mile zaskoczony. Zdecydowanie najlepszy wrestling na PSP. Mam tylko problem z finisherami <_<. Zawsze jak chce już kończyć walkę to za każdym razem finisher wygląda tak, że leżącego gościa kopnę w głowę i przyłożenie. Co prawda walka jest wygrana ale mogłobybyć to bardziej widowiskowe
:lol:

Edytowane przez schab0795

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zastanawiam się czy są jakieś gruntowne zmiany względem wersji 2006, którą posiadałem :) Poza nowymi zawodnikami, fabułą i pewnie możliwościami edytora :)

Wrestling był fajny, ale na jednego się potrafił znudzić po czasie. Lepiej mieć od razu kogoś do gry, bodajże nawet na czterech można grać.

Opublikowano
  • Autor

Fakt jak gra się samemu to trochę może się znudzić. Fajne jest, że można edytować zawodników i robić nowych. Poza tym jest kilka nowych trybów. Nie wiem jak gierka wyglądała w 2006 ale podejrzewam, że 2010 również pod względem grafiki jest lepsza niż twoja :lol: Czasami są fajne zwroty akcji. Przed chwilą grałem Edge z jakimś Włochem. Okładałem kolesia, kilka finisherów itp. a tu nagle on cały zakrwawiony bierze mnie za łape przykłada i wygrywa :geek: a cała walka była po mojemu :woot: