Jump to content

co z tym fantem zrobić?

Recommended Posts

Posted

Witam, parę dni temu konsola przestała odczytywać płyty z grami, i w ogóle wszystkie płyty. Po włożeniu płyty do napędu pojawia się napis "Otwórz napęd", tak jakby płyty w środku nie było. 5 dni temu skończyła mi się 2-letnia gwarancja. Co z tym fantem zrobić? Czy przyjmą konsolkę do serwisu? Help!

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, parę dni temu konsola przestała odczytywać płyty z grami, i w ogóle wszystkie płyty. Po włożeniu płyty do napędu pojawia się napis "Otwórz napęd", tak jakby płyty w środku nie było. 5 dni temu skończyła mi się 2-letnia gwarancja. Co z tym fantem zrobić? Czy przyjmą konsolkę do serwisu? Help!

Hmm, "zepsuj" konsolę, by obejmowała ja gwarancja 3-letnia :)

Posted

Hmm, "zepsuj" konsolę, by obejmowała ja gwarancja 3-letnia :)

Czyli przy zgłaszaniu usterki na infolinie mogę powiedzieć prawdę nie zgodna z prawdą;) że niby mam RRoD?

Posted

Oni chyba nie sprawdzaja tam skrupulatnie przyczyn, tylko wymieniaja cale bebechy tasmowo, ja bym zglosil Roda.

Posted

OK, tak zrobię może się uda, nie mam nic do stracenia. A skoro padł X-kloc to jest to wyśmienity powód aby nabyć PS3 hehe, w końcu! Wielkie dzięki chłopaki.

Posted

OK, tak zrobię może się uda, nie mam nic do stracenia. A skoro padł X-kloc to jest to wyśmienity powód aby nabyć PS3 hehe, w końcu! Wielkie dzięki chłopaki.

Hehe - świetny powód do nabycia innej konsoli. U mnie było to samo - po zgonie PS3 w końcu kupiłem X'a, choć szalę przeważyła głównie FM3 i przesunięcie premiery GT5 ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...