Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co z tym fantem zrobić?

Featured Replies

Opublikowano

Witam, parę dni temu konsola przestała odczytywać płyty z grami, i w ogóle wszystkie płyty. Po włożeniu płyty do napędu pojawia się napis "Otwórz napęd", tak jakby płyty w środku nie było. 5 dni temu skończyła mi się 2-letnia gwarancja. Co z tym fantem zrobić? Czy przyjmą konsolkę do serwisu? Help!

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam, parę dni temu konsola przestała odczytywać płyty z grami, i w ogóle wszystkie płyty. Po włożeniu płyty do napędu pojawia się napis "Otwórz napęd", tak jakby płyty w środku nie było. 5 dni temu skończyła mi się 2-letnia gwarancja. Co z tym fantem zrobić? Czy przyjmą konsolkę do serwisu? Help!

Hmm, "zepsuj" konsolę, by obejmowała ja gwarancja 3-letnia :)

Opublikowano
  • Autor

Hmm, "zepsuj" konsolę, by obejmowała ja gwarancja 3-letnia :)

Czyli przy zgłaszaniu usterki na infolinie mogę powiedzieć prawdę nie zgodna z prawdą;) że niby mam RRoD?

Opublikowano

Oni chyba nie sprawdzaja tam skrupulatnie przyczyn, tylko wymieniaja cale bebechy tasmowo, ja bym zglosil Roda.

Opublikowano

Mi wyskoczył e74, a dranie wymienili mi jeszcze napęd i to na gorszy, wiec możesz próbować.

Opublikowano
  • Autor

OK, tak zrobię może się uda, nie mam nic do stracenia. A skoro padł X-kloc to jest to wyśmienity powód aby nabyć PS3 hehe, w końcu! Wielkie dzięki chłopaki.

Opublikowano

OK, tak zrobię może się uda, nie mam nic do stracenia. A skoro padł X-kloc to jest to wyśmienity powód aby nabyć PS3 hehe, w końcu! Wielkie dzięki chłopaki.

Hehe - świetny powód do nabycia innej konsoli. U mnie było to samo - po zgonie PS3 w końcu kupiłem X'a, choć szalę przeważyła głównie FM3 i przesunięcie premiery GT5 ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.