Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak uaktywnić/podłączyć inny pad ?

Featured Replies

Opublikowano

Mam pada bezprzewodowego ze starej konsoli i nie wiem jak go uaktywnić aby działał , zarówno chcę go aktywować jako pada pod pierwszy "port" i potem "przepiąć" pod drugi "port".

Teraz mam podpięty jeden pad do "portu" 1 , ale chcę podpiąć inny PAD (ze starej konsoli) pod ten port , ale jakoś ni umiem go aktywować na nowej (dla tego pada) konsoli .

Proszę też odpowiedź jak go podpiąć/przełączyć do innego "portu" .

Jak to zrobić ? - proszę o opis typu "krok po kroku" .

Pad jest sprawny , dla jasności .

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pad jest przypisywany do danego portu w momencie włączenia konsoli, a nie na stałe. Więc zależnie od tego który pad będzie uruchomiony jako pierwszy i drugi itp po starcie konsoli - taki będzie miał p

Opublikowano
  • Autor

Wyłączoną konsolę włącz przez pada, którego chcesz aby był "pierwszym".

Włączam właśnie tak , ale nic to nie daje ; włączam TYLKO przez naciśnięcie "kulki" , ale okrąg czterodiodowy wokół tej kulki tylko miga - może coś JESZCZE trzeba włączać/ trzymać / wykonać przy takim włączaniu/aktywacji pada i konsoli ???

Pad jest stary ( ale niezużyty) , jakiś 2-3 letni , ale to chyba nie ma znaczenia ?

Edytowane przez Paweł Dziuba

Opublikowano
  • Autor

Pomogło , dziękuję TheKolumb ; wiedziałem (gdzieś czytałem) że jakoś właśnie to tak trza zrobić , ale zapomniało mi się .

A jak aktywować teraz inny pad (wcześniej działający jako pad w pierwszym porcie - nie wiem czy to ma znaczenie) pod 2/3/4 port ???

Opublikowano

Pomogło , dziękuję TheKolumb ; wiedziałem (gdzieś czytałem) że jakoś właśnie to tak trza zrobić , ale zapomniało mi się .

A jak aktywować teraz inny pad (wcześniej działający jako pad w pierwszym porcie - nie wiem czy to ma znaczenie) pod 2/3/4 port ???

Pad jest przypisywany do danego portu w momencie włączenia konsoli, a nie na stałe. Więc zależnie od tego który pad będzie uruchomiony jako pierwszy i drugi itp po starcie konsoli - taki będzie miał port...Jak wyłączysz xboxa i odpalisz pady w innej kolejności - to taką będą miały. Warunkiem jest oczywiści zsynchronizowanie najpierw wszystkich z konsolą tak jak pisał TheKolumb. To operacja jednorazowa. Mam nadzieję, że napisałem to zrozumiale... :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.