Jump to content

Banjo-Kazooie Nintendo64

daras666

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam i od razu zwracam sie z prośba o pomoc w grze Banjo-Kazooie na Nintendo64. Problem mam już na samym poczatku i dotyczy on znalezienia drogi do kolejnego świata gry. Tzn. w pierwszym świecie Mumbo Mountain zebrałem 11 puzzli i zrobiłem chyba wszystko co można ale teraz dalszej drogi w grze odnalezc nie mogę. Nie wiem gdzie mam iść i chodze w kółko. Nie wiem tylko co zrobić z niebieskim bykiem który pasie się na łące w tym świecie, a zabić go nie sposób. Prosze więc o pomoc i z góry dziękuje.. Pozdrawiam..

Edited by daras666
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witam i od razu zwracam sie z prośba o pomoc w grze Banjo-Kazooie na Nintendo64. Problem mam już na samym poczatku i dotyczy on znalezienia drogi do kolejnego świata gry. Tzn. w pierwszym świecie Mumbo Mountain zebrałem 11 puzzli i zrobiłem chyba wszystko co można ale teraz dalszej drogi w grze odnalezc nie mogę. Nie wiem gdzie mam iść i chodze w kółko. Nie wiem tylko co zrobić z niebieskim bykiem który pasie się na łące w tym świecie, a zabić go nie sposób. Prosze więc o pomoc i z góry dziękuje.. Pozdrawiam..

Tak szukałem w wielu miejscach, ale nigdzie nic nie znalazłem... Zero pomocy opisu, czegokolwiek...

Sprawdzales tutaj gamefaqs.com?

Posted

Musisz wyjść z tej planszy do jaskini Gruntildy i włożyć puzzle do nowej układanki żeby odkryć kolejny świat. W miejscu, gdzie zaczynasz grę po włączeniu konsoli skręć w lewo i biegnij do góry

Posted

A następnym razem sprawdź najpierw na gamefaqs.com .........

Posted

Musisz wyjść z tej planszy do jaskini Gruntildy i włożyć puzzle do nowej układanki żeby odkryć kolejny świat. W miejscu, gdzie zaczynasz grę po włączeniu konsoli skręć w lewo i biegnij do góry

Dziekuję bardzo i napewno jutro tego spróbuje, tylko że biegnąc w lewo nie można wejść do góry bo Banjo ślizga się i zjeżdża w dół..

Posted

Dzięki, ale nie można wejść w lewo do góry tak jak mówiłeś bo Banjo slizga się i zjeżdża. Nawet skokami nie da rady.. Nadal nie wiem co zrobić..