daras666 0 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 (edited) Witam i od razu zwracam sie z prośba o pomoc w grze Banjo-Kazooie na Nintendo64. Problem mam już na samym poczatku i dotyczy on znalezienia drogi do kolejnego świata gry. Tzn. w pierwszym świecie Mumbo Mountain zebrałem 11 puzzli i zrobiłem chyba wszystko co można ale teraz dalszej drogi w grze odnalezc nie mogę. Nie wiem gdzie mam iść i chodze w kółko. Nie wiem tylko co zrobić z niebieskim bykiem który pasie się na łące w tym świecie, a zabić go nie sposób. Prosze więc o pomoc i z góry dziękuje.. Pozdrawiam.. Edited January 5, 2010 by daras666 Quote
daras666 0 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Witam i od razu zwracam sie z prośba o pomoc w grze Banjo-Kazooie na Nintendo64. Problem mam już na samym poczatku i dotyczy on znalezienia drogi do kolejnego świata gry. Tzn. w pierwszym świecie Mumbo Mountain zebrałem 11 puzzli i zrobiłem chyba wszystko co można ale teraz dalszej drogi w grze odnalezc nie mogę. Nie wiem gdzie mam iść i chodze w kółko. Nie wiem tylko co zrobić z niebieskim bykiem który pasie się na łące w tym świecie, a zabić go nie sposób. Prosze więc o pomoc i z góry dziękuje.. Pozdrawiam.. Tak szukałem w wielu miejscach, ale nigdzie nic nie znalazłem... Zero pomocy opisu, czegokolwiek... Sprawdzales tutaj gamefaqs.com? Quote
Halcos 1 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Musisz wyjść z tej planszy do jaskini Gruntildy i włożyć puzzle do nowej układanki żeby odkryć kolejny świat. W miejscu, gdzie zaczynasz grę po włączeniu konsoli skręć w lewo i biegnij do góry Quote
Guest Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A następnym razem sprawdź najpierw na gamefaqs.com ......... Quote
daras666 0 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Musisz wyjść z tej planszy do jaskini Gruntildy i włożyć puzzle do nowej układanki żeby odkryć kolejny świat. W miejscu, gdzie zaczynasz grę po włączeniu konsoli skręć w lewo i biegnij do góry Dziekuję bardzo i napewno jutro tego spróbuje, tylko że biegnąc w lewo nie można wejść do góry bo Banjo ślizga się i zjeżdża w dół.. Quote
daras666 0 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Musisz wyjść z tej planszy do jaskini Gruntildy i włożyć puzzle do nowej układanki żeby odkryć kolejny świat. W miejscu, gdzie zaczynasz grę po włączeniu konsoli skręć w lewo i biegnij do góry Dzięki, ale nie można wejść w lewo do góry tak jak mówiłeś bo Banjo slizga się i zjeżdża. Nawet skokami nie da rady.. Nadal nie wiem co zrobić.. Quote
RoL 561 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 no chyba wbiegasz za pomoca kazooie, c'nie Quote
Recommended Posts