Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Return to Castle Wolfenstein: Operation Resurrection

Featured Replies

Opublikowano

Grał ktoś w Return to Castle Wolfenstein: Operation Resurrection (PS2), jest godna uwagi ?

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Posiadam - ukończyłem, według mnie jest jak najbardziej warta uwagi tym bardziej że teraz można ją nabyć za mały pieniądz. Ogólnie gra jest bardzo zbliżona do wersji z pc. Graficznie powiedziałbym że nawet podobna - oczywiście niższa rozdzielczość, brak lub słabsze niektóre efekty - pewno słabsze tekstury ale jest naprawdę bardzo w porządku. Niektóre misje zostały nieco przemodelowane w stosunku do rewelacyjnej wersji pc - podzielone na części lub inaczej zaprojektowane w niektórych fragmentach ale większość jest bez zmian. Dodatkowo mamy na początku gry bonusowy epizod który nie znalazł się w wersji pc gra jest więc nieco dłuższa. Ścieżka dźwiękowa jest identyczna i oczywiście świetna. Gra jest też płynna co też jest ważne.

Nie jest to może tak wysoki poziom jak Black ale gra jest naprawdę fajna i jeśli nigdy nie grałeś w wersję na pc to będziesz zadowolony - klimat także można docenić. Natomiast jeśli testowałeś już odpowiednik z blaszaka to trzeba by się zastanowić. Ja jako miłośnik rtcw opisałem tu tę grę w samych superlatywach ale naprawdę jeśli nie grałeś i nie będziesz spodziewał się cudów to wciągniesz się jak diabli.