Shankor 1 595 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Spokojnie Ako. Patch dopiero jutro o 6 rano, a serwery wstaną dopiero o 10... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Wiem wiem, ale sam fakt jego zapowiedzi/publikacji nalezy poswietowac zabijajac kilku przeciwnikow Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Patch 870MB. Polecam ściągać update w formie pliku, bo mnie się automatyczna aktualizacja wysypała pod koniec. Linki do patcha: - The main EA CDN: http://static.cdn.ea.com/dice/u/f/bfbc2/Static/BFBC2_PC_Client_R9_589035_Patch.exe. - Here's a mirror in Australia: http://www.ausgamers.com/files/details/html/55504 - And here's a mirror in Croatia: http://www.diabolic-servers.com/bc2/ (requires you to create an account first) - And a mirror via Fileplay.net: http://www.fileplay.net/file/10821/battlefield-bad-company-2-pc-client-r9-patch Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 U mnie poszło przez automatyczną, ale co z tego jak grać nie mogę. Ping sobie przez cały czas lata pomiędzy 130-200. Jedyne co sprawdziłem to to że faktycznie AT4 jest szybsze, i się poddałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Zachciało Ci się 20Mb to teraz masz ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 (edytowane) To niemiaszki spiskują przeciw nam, wlazałem na sparte dzisiaj i mialem ping 150 stały ;P Edytowane 29 Października 2010 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Czy tylko ja po paczu nie widzę lotu pocisków z czołgu, działka helki itepe? A jednak coś zyebali Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Niom, IMHO z jednej strony to ok, ale też jest na świecie coś takiego jak pociski smugowe ułatwiające celowanie i IMHO co 5 powinien być taki. Teraz strzelanie do helki z karabinu jest trudniejsze ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Niom, IMHO z jednej strony to ok, ale też jest na świecie coś takiego jak pociski smugowe ułatwiające celowanie i IMHO co 5 powinien być taki. Teraz strzelanie do helki z karabinu jest trudniejsze ;/ Karabin to jeszcze pół biedy, ale czołgiem trafić w helkę z daleka, teraz to jest bliskie niemożliwego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Akurat w czołgu to raczej dobrze, że nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) Soderlund twierdzi również' date=' że i na [i']Battlefield 3[/i] nie będziemy musieli czekać tak długo, jak nam się wydaje i zobaczymy ją w akcji w „nie tak dalekiej przyszłości”. „Z grą dzieje się dobrze” – odpowiedział zapytany z kolei o postęp prac nad produkcją. – „Jestem bardzo zadowolony z tego, co mamy i jestem niezwykle podekscytowany perspektywą pokazania tego światu, ponieważ mamy coś, co będzie naprawdę super.” DICE ostatnio klepie te gry masowo, a jeszcze ponoć ciągle dłubią z pecetowym BF 1943 Edytowane 3 Listopada 2010 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja już zapomniałem w ogóle o BF 1943 To jednak będzie? Fajnie, ile minęło pół roku? Rok? Od premiery na kĄsolach ;/ Ja chcę BF3 w którym : Mapy będą duże min jak Highway Tampa lub mapki z PR 64 sloty Będzie dowódca teamu Będzie skończona amunicja w pojazdach Będą samoloty Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Co do BF1943 to ponownie zacytuję newsa (linka chyba nie ma co dawać, bo i tak niedługo nie będizie można na nim nic wyczytać). Tymczasem, jak zapewnia przedstawiciel Electronic Arts Patrick Soderlund w jednym z najnowszych wywiadów, pecetowa wersja Battlefield 1943 wciąż jest w przygotowaniu i „wkrótce” mamy poznać więcej informacji na ten temat. Gra pojawiła się pierwotnie na Xboksa 360 i PlayStation 3 w 2009 roku wyłącznie w dystrybucji cyfrowej. Obawiam się że Twoje oczekiwania mogą się nie spełnić w 100%, pamiętaj że gra jest robiona równolegle na konsolki, a jak przeszłosć pokazała, zapewnienia że każda wersja jest odrębna i dostosowana do oczekiwań danej grupy graczy, można pocisnąć między bajki Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 BC2 Vietnam Hill 137 Trailer http://www.gametrailers.com/video/hill-137-battlefield-bad/707137 Miotacz ognia, ciekawa mapa. Ciekawe czy miotacz będzie w multi, bo na trailerze kosi wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 @ako, nie zrozumieliśmy się. A miotacz ognia, jeśli będzie , to będzie równał się : noobgustav+noobtube+sniperwhore x100000 razem wziętymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Chodzą plotki, że dostaniemy mapy z BC1. DICE podobno testuje je na serwerach BC2. Dostalibyśmy Oasis i Harvest Day. http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/11/05/playtest.aspx Screen podobno z Oasis. Natomiast Harvest Day można zobaczyć w wyszukiwarce serwerów na stronach ze statystykami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 przez chwilę była nadzieją na Masztur. Serio Nie grałem w BFBC1 więc nie wiem co to za mapki :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 przez chwilę była nadzieją na Masztur. Serio Ktoś tu wspomniał mapkę z BF2, czy mnie się tylko zdaje i moja dusza została jedynie połechtana odrobiną nadziei ? Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jakby ktoś chciał przygarnąć mnie do gry to chętne ; P Ukrywam się pod ksywą shemzahaay. Na xboxie dość sporo grałem ale jako że nie mam już ixa to przeniosłem się na PC. Moją zaletą jest to że nie gram reckonem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 WIęc jednak plotki się sprawdzają powoli... najpierw pacz, teraz mapki @Up: no już się bardziej pokrętnego nicka nie dało, jak ja to mam zapamiętać Wyślę invitkę jakoś późniejszym popołudniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 firana, zainstaluj se mumble czy jak to tam się zwie i wbijaj, wieczorami na ogół jestem [jak nie jestem w pracy ] SERVER MUMBLE: adres mumble2.multigaming.pl port 64769 hasło psxextreme programik do zassania Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Bleh, ako jak możesz grać na HC. Przecież 2/3 meczów kończy się spawn trapem, który admini mają w d*pie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Jak można grać SC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 (edytowane) To na SC było by inaczej jeżeli chodzi o zatrzymanie ludzi w bazie? Chociaż może, w końcu na SC można oberwać z czołgu i biegać dalej Wiem, wiem, wszyscy przeglądacie JM, ale i tak: Edytowane 7 Listopada 2010 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Jakby to nie była ustawka to mistrzostwo. Musze przywieźć sobie do akademika mikrofon do tego mumble ; P Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi