Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Masz szanse dzisiaj wieczorkiem się zrehabilitować xD

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 105,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie mam problemów z graniem po polskawu, tak zainstalowałem, bo grałem w single'a i się już przyzwyczaiłem ;)Poza tym, to nie BF2 żeby musiał znać nazwy flag , bo tu masz po prostu ABCD

• http://www.fileplay.net/keys   Klucz rozdają co godzinę. Na próbę dziś zdobyłem jeden. Zajęło mi to minutę [utworzenie konta>meil>odbiór klucza.]

• Nie wiem co to są baraksy o.O W BC2 masz statsy na stronach oraz w menu gry.

Opublikowano

Krótka notka ode mnie:

Chciałem z tego miejsca serdecznie pozdrowić pana KuRcZaCzKa oraz pana Radzika którzy stworzyli przekomiczny duet o nazwie 'Kurczak z Rożna', który umilał nam dzisiejszy wieczór na mapie Atacama Desert!

Panowie - You ROX!

Opublikowano

Ale by były jaja jakby się okazało że czytują FPE, ale pewnie się nie ujawnią :ninja:

Dali radę chłopcy :D

Opublikowano

Dobra panowie, napier.alamy. ;)

Razem ze stona czekamy na was.

Opublikowano

Ja napier.alam.... tramwajem po krakowskich ulicach ;)

Do piątku wieczór panowie :D

Opublikowano

K/D 43/4 FTW ;p

Było by pewnie lepiej ale Stona zwalił (prawie że dosłownie; z góry na dół) sprawę ;p

Opublikowano

Bo mnie nie było, i nie miał Was kto wysadzać w powietrze ;)

Coście to za czity odstawiali, hm? :D

Edytowane przez ako

Opublikowano

Tryb: Rush

Mapa: Oasis

Strona: Attack

Stona: pilot śmigłofca

Edek: szczelec zawodowy śmigłofca :P

Spadliśmy jakoś na 2 min przed końcem CAŁEGO meczu ;p

Opublikowano

Oldsnejk was pozdrawia. ;)

Właśnie dostałem (pipi)icy! Jakieś pedały latały w heli przez pół godziny i miały statsy na poziomie 40/2, bałem się wychylić nos bo od razu ginąłem. Tak sobie zaryczałem z nerwów, że aż gra mi do windowsa wyszła o_O Ide grać w Dead Space 2 się odstresować.

Opublikowano

Muhahaha, pięknie :D

EDIT: Ale to "pedały" mnie zastanawia... ;>

Edytowane przez ako

Opublikowano

Właśnie dostałem (pipi)icy! Jakieś pedały latały w heli przez pół godziny i miały statsy na poziomie 40/2, bałem się wychylić nos bo od razu ginąłem. Tak sobie zaryczałem z nerwów, że aż gra mi do windowsa wyszła o_O Ide grać w Dead Space 2 się odstresować.

looooooooooooooooooooooooooooool xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Wcale bym się nie zdziwił jakby okazało się, że wczorajsza banda kolesi z sufiksem PL też tu przesiadywała ale przez wzgląd na to jakie dostali bęcki na Atacamie to wolą się nie wypowiadać :whistling:

Opublikowano

looooooooooooooooooooooooooooool xDDDDDDDDDDD

Ahahahahah

Edziu, wiesz coś o tym? :D Zrobiłeś screeny?

Latalibyśmy dłużej, tylko ktoś na zniszczył luckyshootem z CG ;/

Opublikowano

Wcale bym się nie zdziwił jakby okazało się, że wczorajsza banda kolesi z sufiksem PL też tu przesiadywała ale przez wzgląd na to jakie dostali bęcki na Atacamie to wolą się nie wypowiadać :whistling:

Wiesz Szakir, nie chodzi o to jaki mieli wynik.... każdy ma lepsze i gorsze rundy - normalka. Chłopaki po prostu grali jak ostatnie tanie szmaty i tyle. A jak grasz tanio, starasz się "kantować" itp i Ci nie wychodzi to wg mnie to powód do ubawu po pachy xD

Ahahahahah

Edziu, wiesz coś o tym? :D Zrobiłeś screeny?

Nie zrobiłem właśnie :( Ale kolega StarySnake zrobił nam tę przysługę że uwiecznił (nawet jeśli tylko w swej pamięci) nasz wyczyn ;)

Kubicz: przekaż drogiemu koledze, że panowie pedały go pozdrawiają serdecznie. Czekamy na więcej wspólnych meczy ;)

Opublikowano

Wiesz Szakir, nie chodzi o to jaki mieli wynik....

Ale ja nic nie mówiłem... :unsure:

Za szybko wyszedłem wczoraj. Mogłem to zobaczyć. <_<

Opublikowano

Dr.Lubicz aka fan grania w gierki video na polu bitwy, też dawał radę starając się wbić hołkiem w stada wrogów :D

Opublikowano

WIecie, że namawiacie mnie do rzucenia studiów i powrotu do domu do gry? :D O Wy niedobrzy, kusiciele!

Opublikowano

Lepiej zbierajcie kudosy na nowe kompy pod BF3 :potter:

Kiedyś się trzeba zgadać w 6 i zownować jakiś serwerek.

Opublikowano

Nic takiego ako! Bez Ciebie gra się lepiej! :thumbsup:

No ja wiem że masz wtedy lepsze k/d :good:, ale powinieneś się cieszyć że jak jestem to Edek swoje analne podchody z ostrym narzędziem przerzuca na mnie i masz wolne. Takiś wdzięczny? :D

@Stona: najlepiej jakiś polski, bo będzie zabawnie ;)

Edytowane przez ako

Opublikowano

Nie zrobiłem właśnie :( Ale kolega StarySnake zrobił nam tę przysługę że uwiecznił (nawet jeśli tylko w swej pamięci) nasz wyczyn ;)

Kubicz: przekaż drogiemu koledze, że panowie pedały go pozdrawiają serdecznie. Czekamy na więcej wspólnych meczy ;)

Panowie, nie wstydzcie sie i sami mu to powiedzcie: http://forum.neogo.pl/topic/3013-battlefield-bad-company-2/page__st__510

Czuje, ze to moze byc poczatek wspanialej przyjazni. ;)

Dr.Lubicz aka fan grania w gierki video na polu bitwy, też dawał radę starając się wbić hołkiem w stada wrogów :D

Jeszcze tylko kilkadziesiat prob i sie uda. :P

Opublikowano

Jeszcze tylko kilkadziesiat prob i sie uda. :P

a później możesz osiągnąć wyższy stopień wtajemniczenia plantując czołg we wraku na atacamie :whistling:

element zaskoczenia gwarantowany

Opublikowano

Lepiej zbierajcie kudosy na nowe kompy pod BF3 :potter:

Dokładnie! Chce każdego z Was ujrzeć na Karkandzie, bo jak nie to "przyjadę i spie***lę wam święta albo dam w ryja przy wszystkich pracownikach!" :P

Założy się jakiś mini klan Urban Warriorz czy coś i jedziemy z pożogą xD

Opublikowano

o.O

Znaczy grają tylko studenty?