Kazuun 221 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ja się zastanowię czy wpadnę. Moje morale legło w gruzach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Żołnierzu! Nie p*****ić, wziąść CG, morale odbudować! Macie być w formie kiedy przyjdzie pora! To jest wojsko! Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Pytanie-zagadka. Odpalanie mumbla raze z BFem boli? :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Nie, nie boli. Boli za to jak ty siedzisz na mumblu, a masz wszystko wyłączone (odbiór i nadawanie dźwięku) i w Battlefielda nie grasz. Zgadnijcie co? Vientam znowu mi nie działa! Ale zaskoczenie. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Vientam znowu mi nie działa! Ale zaskoczenie. <_< A jak wtedy rozwiązałes tę sytuację z kodem? Dostałeś nowy czy wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dostałem nowy, od tego samego "zaufanego sprzedawcy" wpisałem go 10 marca, dzisiaj już nie działa (nie wiem dokładnie kiedy przestał, bo miałem przerwę). Teraz będę go cisnął o zwrot kasy, bo mnie nie bawi pisanie do niego co miesiąc o nowy klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Gramy dziś paukensy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Jeśli się pojawię, to dopiero ok "godziny duchów" (00:00), bo ostatnio mnie przycisnęli na uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 uu, ja jutro na rano do pracy, więc mnie już o tej godzinie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dziś gramy Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 To grajcie ;P Podsumowanie Marca _____________^ i on nie ma czitów na nóż? eheeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja jadnak zmuszony jestem spasować na dzisiaj, masakryczny wieczór Have fun Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W koncu kupilem, dlugo sie wstrzymywalem, i wyciagnalem w koncu te 100 zlociszczy, moglem kupic na allegro kod, ale tak to przynajmniej mam plytke. MASAKRA byla z updatem, przez pol nocy sie pojawial jakis blad, i chyba za 50 razem sie sciagnal. UGH Ku mojemu zdziwieniu, gra jest bardziej taktyczna niz typowa strzelanka w terenie. duzo trzeba kampic, robic podchodow, a jak sie wyjdzie na otwary teren na dluzej, jest jak w banku kulka w leb. Ale jest bardzo fajnie, zwlaszcza w tym trybie gdzie nie ma mapki, Huda, crossaira i innych podobnych, mega klimatyczne. Gra bawi jak s(pipi)iel, i zero lagow dla mnie. łiii Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wbijaj na mumbla Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Głosuję za zbanowanie Kubicza w BF:BC2 Kto jest za proszę podnieść rękę i nacisnąć przycisk A tak serio, to dziś możemy pograć. Edziu, Pikol, zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dobrze prawi! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja tylko żałuję, że wczoraj nie nagrałem tej rozmowy o czitach kubicza. Byłby nowy hit internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Tja, Stona wczoraj porządził I ma rację, c'nie. Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Straszna jest ta zazdrosc i zawisc co poniektorych userow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Lubicz, spójrz sobie na tabelkę za marzec. Ile masz noży/h grania ? Jak to nie są czity, to ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 @Stona Też przy pierwszych nożach myślałem "doszedł nam do drużyny jakiś gimnazjalista i już jedzie na jakimś artificial aiming", bo chłopak naprawdę pojawiał się znikąd. Tydzień temu, z czystej ciekawości, postanowiłem trochę za nim pobiegać i nie nadążałem - on gra w BBC2 jak w jakiegoś Quake tj. nawet na sekundę nie stanie tylko leci ciągle przed siebie. Mnie zbadanie budynku zajmuje 3-4sekundy (granat, wbiegnięcie tyłem etc.), Kubicz przelatuje przez cały budynek w dwie. Ot cala filozofia - szarżować; ginie przy tym bardzo często ale co "zakosi" to jego. @Kubicz Za bardzo przeżywasz te blachy. W momencie jak Ci powiedziałem, że jest 5-3 na Twoją korzyść strzeliłeś taki elaborat o tym, że serwer źle nalicza, że nawet nie słyszałem jak mi za plecami granaty wybuchają. Oczywiście później musiałeś zerknąć w statystyki aby dowieść, że jednak jest 8-3 :] Wyluzujcie, to jest tylko zabawa - wczoraj tak się nakręciliście, że Stona prawie się zapalil a Kubicz zaczął się jąkać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 To nie jest zabawa, to jest WOJNA Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) wczoraj tak się nakręciliście, że Stona prawie się zapalil a Kubicz zaczął się jąkać Tekst dnia! Mnie osobiście się wydaję, że kubicz przypuścił udany atak wirusowy/malewareowy/bugowy/erotyczny na komp stony, przez co biedny stona nie słyszy kroków kubicza (i tylko jego). Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Powyższe posty, to jak niezły kabaret Co się działo? Kubicz zdobył 10 blach Stony? Co do Kubicza: to prawda - chłopak przelatuje przez spoty jak huragan! PS: ja tez nie słycham kroków Kubicza - jakieś pierdzielone cichobiegi nosi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wyluzujcie, to jest tylko zabawa - wczoraj tak się nakręciliście, że Stona prawie się zapalil a Kubicz zaczął się jąkać Trzeba Stone z Kubiczem do jednego squadu wrzucać i z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi