Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 101,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie mam problemów z graniem po polskawu, tak zainstalowałem, bo grałem w single'a i się już przyzwyczaiłem ;)Poza tym, to nie BF2 żeby musiał znać nazwy flag , bo tu masz po prostu ABCD

• http://www.fileplay.net/keys   Klucz rozdają co godzinę. Na próbę dziś zdobyłem jeden. Zajęło mi to minutę [utworzenie konta>meil>odbiór klucza.]

• Nie wiem co to są baraksy o.O W BC2 masz statsy na stronach oraz w menu gry.

Opublikowano

Chyba jednak na razie z wami nie zagram... nie spodziewałem się, że mój złomek nie uciągnie BFBC2 ze stabilnymi FPS'ami na minimalnych ustawieniach :sweat:

Niedługo go wymieniam, więc pewnie coś w przyszłości zagramy.

Opublikowano

Bo być z Warszawy to jednak troche wstyd, c'nie :potter:

Opublikowano

Niedługo go wymieniam, więc pewnie coś w przyszłości zagramy.

Tylko na taki co to i z BF3 sobie tez poradzi ;) Cza myślać przyszłościofo :)

Opublikowano

Dobra Panowie, ja za jakieś 10-20 minut wskakuję na serwery, doskakiwać kto żyw :D

Opublikowano

Gracie jeszcze w tą gierkę? ;>

Edytowane przez ako

Opublikowano

Ta, grałem dziś chwilę na atacamie. Jako że nie było ogarnięte strzelca do mojego Heli from Hell , dałem sobie spokój :(

Ale weekend [bez soboty] jak najbardziej ;)

Opublikowano

Spox. No ja od dzisiaj zaczynam jak coś, w końcu święta idą to studenty mają wolne :potter:

Opublikowano

Si, zobaczymy jak to poleci 'na dwa baty' ;)

Póki co, to nareszcie skonfigurowałem mumble tak, żeby nie lagowało gry. Lepiej późno niż wcale :ninja: Tylko ktoś musi wbić i mi powiedzieć czy cokolwiek słychać, bo musiałem dość ostro zjechać po jakości dźwięku ;)

Edytowane przez ako

Opublikowano

Gramy dzisiaj cziterzy ? W ten swiety dzien ? ;)

Opublikowano

Gramy dzisiaj cziterzy ? W ten swiety dzien ? ;)

Pytaaaaaaaaaanie.

Swoją drogą ten serv pistol only wczoraj był coś pokombinowany, grałem na normalnym SQDM dzisiaj i M93R całkiem ładnie kosi.

Edytowane przez ako

Opublikowano

...i M93R całkiem ładnie kosi.

No przeca mówiłem Wam kurfa, że trza umieć strzelać ino! Słuchać się Kazika gdy tako rzecze!

No jak z shotgunami, menda jedna :P

Opublikowano

Bo WY zawsze dwóch na raz gadacie i nie wiadomo komu wierzyć ;>

Zapraszam na serwery :potter:

Opublikowano

Ay ay, sir!

Tylko, qrna, ustalmy sobie w końcu na jakim komunikatorze siedzimy, bo na dwa nie pojade żeby wszystkich zadowolić :potter:

That's what she said !

Jupikajej, K/D 1.26 i rośnie, 50k zabitych się zbliża, 800h na liczniku i 10mln punktów także, SPM rośnie (ssij Kubicz :D)

Rock on! nerdvu.png

Edytowane przez ako

Opublikowano

Pamiętne 50 zgonow w jednej rundzie pewnie zrobiło swoje ;)

Opublikowano

Gdzie sa Edek i Kazuun, no gdzie ? Czyzby dostali bana za haxy, ktorych uzywaja? ;)

PS Zapraszamy Stone na naszego TSa. olo.gif

Opublikowano

Może w Łodzi mieli fatomowe fajerwerki, bo tak nagle zniknął :potter: