Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polećcie coś w tych klimatach

Featured Replies

Opublikowano

Witam! Poszukuje mangi lub anime traktujących o czasie i ogólnym przemijaniu :) Do tej pory znalazłem Chrno Crusade i Pandora Hearts, pewnie jeszcze Chrono Trigger będzie, ale grałem grę i nie wiem czy nie zobacze tego samego, polecicie coś? Chodzi przedewszystkicm o walkę z tym, że można niedługo umrzeć.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Eeeeeee....Casshern Sins ? Choć tam bardziej o samo umieranie chodzi....bardzo luźne skojarzenie, bierz pod uwagę jako ostatnie w razie czego :P

Opublikowano
  • Autor

Mogą być też podróże w czasie, lub coś w stylu wracania w czasie by pomóc samemu sobie itp. ;p Jak Trunk z Dragon Balla itp. Pomyślcie :) Takie zboczenie jakieś mam :)

Opublikowano

Osiem odcinków Endless Eight z The Melancholy of Haruhi Suzumiya powinno Cię zadowolić. ;)

Jedyne co przychodzi mi do głowy to kinówka "Highlander: The Search for Vengeance" (reżysera Ninja Scroll i Vampire Hunter D Bloodlust). Jak sama nazwa wskazuje chodzi o nieśmiertelnego, a "podróże w czasie" przez różne epoki mamy na zasadzie wspomnień.

Opublikowano

Osiem odcinków Endless Eight z The Melancholy of Haruhi Suzumiya powinno Cię zadowolić. ;)

Jedyne co przychodzi mi do głowy to kinówka "Highlander: The Search for Vengeance" (reżysera Ninja Scroll i Vampire Hunter D Bloodlust). Jak sama nazwa wskazuje chodzi o nieśmiertelnego, a "podróże w czasie" przez różne epoki mamy na zasadzie wspomnień.

Shinigami no ballad i jakos shojo- slice of life... hmm kojarzy mi sie z taka tematyka.... Koizora chyba tez jakoś ale to bardziej w str j-dramy...

Edytowane przez Ewcikson

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Podepne sie tu, jakieś anime w stylu persona czyli w domyśle studenciaki i potworki?

Tylko nie pokemony :blush:

Opublikowano

Persona: Trinity Blood? Jak dla mnie trochę taki przeciętniak, ale od biedy można obejrzeć. Możesz jeszcze sprawdzić Vampire Knight, o ile zdzierżysz mroczniejszy klimat i pewną dawkę gejozy.

Opublikowano

Mudżin przepraszać, on myśleć że ty odnosić sie do gier wideo i nie wiedzieć o tym anime.