Skocz do zawartości

Cosplayers

Featured Replies

• Odpowiedzi 277
  • Wyświetleń 17,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Lady ma śliczne piersiątka ukazane z góry ;p

Lady w DMC4 to tylko to pokazywała jak się ukazywała przed naszymi oczyma >D

Pielęgniarka z Silent Hilla wygląda zajebiście. Wakka, Tidus i Lady z DMC też mają nieźle odwzorowane stroje.

Ta grupka cosplayerów bardzo przykłada się do detali. :)

Opublikowano

Ale Amaterasu to ja sobie pod taką postacią w grze nie przypominam. :turned:

Opublikowano

jak to nie były różne bóstwa w tym kot - chyba mozna było z jego mocą wspinać się po murach :) (ale nie w tak zgrabnej postaci :) )

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Lady Shizuka ,jestes kobitką czy facetem? Bo jak to pierwsze to wiesz , dobrych boobsów nigdy za wiele. :potter:

Chodzi oczywiscie o Cosplay ;>

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

A w profilu zdjęcie kogo? Kobity ;p Na potwierdzenie wejść w link do deviantarta w profilu można :P

Ładne boobsy można oglądać :D

Opublikowano

no ładnie jak na polskie realia rządzisz dziewczyno(z cosplay'em) :)

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

xzdunx, powiem Ci że jest wiele utalentowanych cosplayerek u nas, ale dziewczyny robią stroje aby zrobić strój, ja zaś robię strój aby wczuć się w postać, bo ją uwielbiam, i to zazwyczaj widać na zdjęciach :)dzięki!

Edytowane przez Lady Shizuka

Opublikowano

SZCZERZE. to myślałem że to pojecie w Polsce nie istnieje (przykład: konkurs extrema na postać z god of war....), gdzie zaprezentowano zapewne sama wiesz jaki styl... A tu miła niespodzianka :)

ps. szkoda że VIviego nie lubisz(póki co go nie masz w zdjęciach) chciałbym zobaczyć dobry strój tego "przykurcza" :)

Opublikowano

Istnieje i ma się dobrze, ale wciąz to nie to samo co widzimy w innych krajach, niestety ;< Tak z 25 dobrych cosplayerów mamy, reszta nie potrafi dobierać swojej tuszy a zwłaszcza twarzy do postaci.

A Viviego bardzo lubię! :D

437397.jpg

Opublikowano

Najtrudniej "przebrać się" za Kratosa, bo tutaj głównie liczy się aparycja. Sam strój to jakieś kawałki szmat i odpowiedni makijaż. :]

Opublikowano

trzeba mieć twarz mordercy :) + zero na bani :P jakiś naziol chętny?? :)

ps. myślę że bardzo ciekawie można by zaprezentować któregoś z tytanów (tylko to już trzeba mieć wprawę w dobrym make-upie oraz bawić się w "modelowanie ciała" a'la film agent XXL :) )

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Pierwszy do mnie przemawia natomiast drugi jakiś taki "sztuczny".

Opublikowano

Zwycięzcą jest Marcus Fenix i Carmine z Gears Of War.

1201627.jpg

:potter:

Opublikowano

coś się chyba znajdzie :

2566406.jpg

kratos_by_cosplaybrasil-d2ymmer.jpg

Ten drug znacznie lepszy. Aparycji mięśniaka może nie ma, ale strój z God Of War 2 wykonany fachowo.

Opublikowano

tylko że ten pierwszy jest jak żywcem wyciągnąć :) (tzn podobieństwo uderzające, mięśnie, twarz, wszystko na swoim miejscu)ale przyznaję 2 musiał się namęczyć ze strojem :)

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

bo ma budowe, może nie uber mięśniaka, ale ma :D

Onion Knight świetny, według mnie.

55e9a827691f1a0c639b06681760e502.jpg

tzp__the_lost_woods_by_adella-d2xsfa6.jpg

Kiss_Me_Goodbye_by_rurouni_jedi.jpg

Edytowane przez Lady Shizuka

Opublikowano

moim zdaniem wszystkie są dobre ale: parka rządzi!!!(swoją drogą piękny photoshop :) ) są kozaccy, natomiast Link- jakby mieli robić filmową adaptację, tak powinien się prezentować :)

Opublikowano

wyszukuje wam cosplaye z gier, bo nie wiem czy z mangi i anime chcecie oglądać xD I niestety - coraz mniej cosplayerów robi cosplaye z gier. A to źle.

Opublikowano

Fajne cycuchy masz na tych cosplay'ach. Az Cie dodam do znajomych to bd sobie twój profilek przeglądał co jakis czas bo niezle sie to wszystko prezentuje. :potter:

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Fajne cycuchy masz na tych cosplay'ach. Az Cie dodam do znajomych to bd sobie twój profilek przeglądał co jakis czas bo niezlesieto wszystko prezentuje. :potter:

Dzięki wielkie xD Niestety czy stety, ostatnimi czasy, prócz Aerith i Serah, w moich cosplayach cycyki są widoczne xD