Opublikowano 22 października 201014 l Lady ma śliczne piersiątka ukazane z góry ;p Lady w DMC4 to tylko to pokazywała jak się ukazywała przed naszymi oczyma >D Pielęgniarka z Silent Hilla wygląda zajebiście. Wakka, Tidus i Lady z DMC też mają nieźle odwzorowane stroje. Ta grupka cosplayerów bardzo przykłada się do detali.
Opublikowano 22 października 201014 l Ale Amaterasu to ja sobie pod taką postacią w grze nie przypominam.
Opublikowano 22 października 201014 l jak to nie były różne bóstwa w tym kot - chyba mozna było z jego mocą wspinać się po murach (ale nie w tak zgrabnej postaci ) Edytowane 22 października 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 22 października 201014 l Zwyrodnialec, zaczerpnięte jest to z arta Edytowane 22 października 201014 l przez Lady Shizuka
Opublikowano 22 października 201014 l Lady Shizuka ,jestes kobitką czy facetem? Bo jak to pierwsze to wiesz , dobrych boobsów nigdy za wiele. :potter: Chodzi oczywiscie o Cosplay ;> Edytowane 22 października 201014 l przez XM16E1
Opublikowano 22 października 201014 l A w profilu zdjęcie kogo? Kobity ;p Na potwierdzenie wejść w link do deviantarta w profilu można Ładne boobsy można oglądać
Opublikowano 22 października 201014 l no ładnie jak na polskie realia rządzisz dziewczyno(z cosplay'em) Edytowane 22 października 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 22 października 201014 l xzdunx, powiem Ci że jest wiele utalentowanych cosplayerek u nas, ale dziewczyny robią stroje aby zrobić strój, ja zaś robię strój aby wczuć się w postać, bo ją uwielbiam, i to zazwyczaj widać na zdjęciach dzięki! Edytowane 22 października 201014 l przez Lady Shizuka
Opublikowano 22 października 201014 l SZCZERZE. to myślałem że to pojecie w Polsce nie istnieje (przykład: konkurs extrema na postać z god of war....), gdzie zaprezentowano zapewne sama wiesz jaki styl... A tu miła niespodzianka ps. szkoda że VIviego nie lubisz(póki co go nie masz w zdjęciach) chciałbym zobaczyć dobry strój tego "przykurcza"
Opublikowano 22 października 201014 l Istnieje i ma się dobrze, ale wciąz to nie to samo co widzimy w innych krajach, niestety ;< Tak z 25 dobrych cosplayerów mamy, reszta nie potrafi dobierać swojej tuszy a zwłaszcza twarzy do postaci. A Viviego bardzo lubię!
Opublikowano 22 października 201014 l Najtrudniej "przebrać się" za Kratosa, bo tutaj głównie liczy się aparycja. Sam strój to jakieś kawałki szmat i odpowiedni makijaż. :]
Opublikowano 22 października 201014 l trzeba mieć twarz mordercy + zero na bani jakiś naziol chętny?? ps. myślę że bardzo ciekawie można by zaprezentować któregoś z tytanów (tylko to już trzeba mieć wprawę w dobrym make-upie oraz bawić się w "modelowanie ciała" a'la film agent XXL ) Edytowane 22 października 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 22 października 201014 l Pierwszy do mnie przemawia natomiast drugi jakiś taki "sztuczny".
Opublikowano 22 października 201014 l coś się chyba znajdzie : Ten drug znacznie lepszy. Aparycji mięśniaka może nie ma, ale strój z God Of War 2 wykonany fachowo.
Opublikowano 22 października 201014 l tylko że ten pierwszy jest jak żywcem wyciągnąć (tzn podobieństwo uderzające, mięśnie, twarz, wszystko na swoim miejscu)ale przyznaję 2 musiał się namęczyć ze strojem Edytowane 22 października 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 22 października 201014 l bo ma budowe, może nie uber mięśniaka, ale ma Onion Knight świetny, według mnie. Edytowane 22 października 201014 l przez Lady Shizuka
Opublikowano 22 października 201014 l moim zdaniem wszystkie są dobre ale: parka rządzi!!!(swoją drogą piękny photoshop ) są kozaccy, natomiast Link- jakby mieli robić filmową adaptację, tak powinien się prezentować
Opublikowano 22 października 201014 l wyszukuje wam cosplaye z gier, bo nie wiem czy z mangi i anime chcecie oglądać xD I niestety - coraz mniej cosplayerów robi cosplaye z gier. A to źle.
Opublikowano 22 października 201014 l Fajne cycuchy masz na tych cosplay'ach. Az Cie dodam do znajomych to bd sobie twój profilek przeglądał co jakis czas bo niezle sie to wszystko prezentuje. :potter: Edytowane 22 października 201014 l przez XM16E1
Opublikowano 22 października 201014 l Fajne cycuchy masz na tych cosplay'ach. Az Cie dodam do znajomych to bd sobie twój profilek przeglądał co jakis czas bo niezlesieto wszystko prezentuje. :potter: Dzięki wielkie xD Niestety czy stety, ostatnimi czasy, prócz Aerith i Serah, w moich cosplayach cycyki są widoczne xD