Opublikowano 2 maja 201014 l ja z wwa to bede niezaleznie od terminu, jbc to pudlo moge przywiezc swoje
Opublikowano 2 maja 201014 l Dajcie mi konkretny termin, a postaramy się przytargać z murzynem sprzęt scenowy. Termin potrzebny jest KONIECZNIE, bo dużo sprzętu podróżuje po Polsce i będę musiał trochę zawalczyć, żeby go ściągnąć.
Opublikowano 18 maja 201014 l Autor Impreza odbedzie sie 12 Czerwca miejsca jest gdzies na 30 osob ! Barth pomaga ze sprzetem ! bedzie 8 stanowisk do Halo i jeszcze nasze miejscowe chlopaki z WWA cos dowioza by mozna bylo pyknac w inne gierki ! licze na wszystkich ! Na miejscu pizza cala noc 32 cm po 10 pln ! co do ceny alkoholu i nagrod jeszcze nie wiem .. Napisze do konca tygodnia jak juz bede wiedzial wjazd 20 pln bo musimy zwrocic koszty za noc Pozdro 3m Edytowane 18 maja 201014 l przez NiniBuba
Opublikowano 22 maja 201014 l Pany, mogę wpaść ? Mogę przytaszczyć ze sobą Rock Banda z całym osprzętem.
Opublikowano 22 maja 201014 l nie, nie możesz. zapomnij. (Velios) :potter: Edytowane 22 maja 201014 l przez Uzny
Opublikowano 3 czerwca 201014 l Buba ja juz wiem co ty miales na glowie Morze odpadlo wiec moze sie zjawie.
Opublikowano 3 czerwca 201014 l Robi się problem - z powodów finansowych nie wiem czy dam radę dojechać i przytargać sprzęt
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Juz po turnieju Kila , Buba wygral wszystko co bylo do wygrania i zgarna wszystkie nagrody
Opublikowano 17 czerwca 201014 l Niby za 2 tyg we Wrocku sie cos szykuje, ale to info ma rzucic ktos inny . ps. SIEMA AGREST!
Opublikowano 4 lipca 201014 l Autor Forum bylo s(pipi)e przez chyba tydzien i nikt sie nie odezwal wiec w koncu turniej sie nie odbyl ! Co do miejscowki i zrobienia turnieju caly czas mozna ! ale potrzeba troche wsparcia i ludzi z jajcami . Pozdrawiam PEACE !