March 19, 201016 yr http://www.joystiq.com/2010/03/19/majin-and-the-forsaken-trailer/#continued Trailer. Fajny basniowy klimat, tworzony przez design i oprawe muzyczna. Calosc opart na modnym wspoldzialaniu bohaterow (chlopaka i stwora).
December 3, 201015 yr Czy jest choc jedna osoba na forum, ktora ta gre kupila i moglaby cos dla mnie sprawdzic?Chodzi mi o to czy po ustawieniu dashboardu konsoli na jezyk francuski gra sie odpala po francusku?Mysle o zrobieniu prezentu chrzesniakowi, ktory wlasnie we Francji mieszka...Z gory dziekuje.
December 3, 201015 yr A ja właśnie mam zamiar kupić ,czekam tylko na jakieś w miarę sensowne cenowo używki, ale na razie tak na allegro jak i na na ebayu panuje posucha totalna. Oglądnąłem reckę bodajże Hardcore Gamer i jak dla mnie, mimo średniawej mocno oprawy, wyglada całkiem pozytywnie. Fabularny klimacik dwóch współpracujących postaci i gameplay który nie traktuje gracza jak kretyna i pozwala mu czasem pogłówkować nad jakimś w miarę logicznym problemem sprawdzały się całkiem nieźle- choćby Primal czy Beyond Good and Evil. Przy obu tych grach, a już szczególnie z Pejdżem i Jade, spedzilem sporo miłych godzin więc i Majinowi planuję dać kredyt zaufania.
January 12, 201115 yr Grał ktoś w nią ? bo się poważnie zastanawiam tylko mam obawy że jednak strasznie średnia jest
January 12, 201115 yr zamówiłem na zavvi jestem typem gracza który zbytnio nie sugeruje się demami bo czasami bardzo źle dobierane są w nich etapy
January 12, 201115 yr Za prawde powiadam Ci, ze sie nie rozczarujesz. Gralem kilka godzin i nie uwazam, ze byl to czas stracony. Ja bym sie demem nie sugerowal. Full znacznie lepszy...