Guest Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Witam od dziśjestem cakiem szczęsliwym posiadaczem X1 i nurtuje mnie pewne pytanie: jak do cholery nagrać prawidlowo emulatory na płytę, aby moja konsola wraz z XBMC na pokładzie ją odczytała?? Poki co obraz przy kilku wyplaonych plytach łapał freeza przy "otwieram plik" po wrzuceniu plytki do czytnika. Anyone? Quote
Berion 207 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Najlepiej w ten sposób: http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/XBX_bin2cdvd/strona1.php Ale jak nagrasz na płytę z ISO9660, ewentualnie UDF to też odczyta. XBMC jak i większość dashy obsługuje te systemy plików. Trochę późno, ale co tam. Dziś sobie przypomniałem o istnieniu działu Xbox. Quote
konsola 4 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jak się zapisuję gry na emulatorze nintendo64 surreal ? Naciskam Prawą gałkę wybieram save state i konsola się wiesza jest czarny obraz. Można wogóle zapisywac? Quote
Berion 207 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 (edited) Nie wiesza się, tylko zapis i kompresja kilku MB trochę trwa. Tak czy siak to emulacja N64 na Xbox'ie jest ciekawostką. Wszystko muli. Chyba, że komuś nie przeszkadza taki freamerate i glitche w większości gier. Edited September 21, 2010 by Berion Quote
Recommended Posts