Opublikowano 25 marca 201015 l Witam od dziśjestem cakiem szczęsliwym posiadaczem X1 i nurtuje mnie pewne pytanie: jak do cholery nagrać prawidlowo emulatory na płytę, aby moja konsola wraz z XBMC na pokładzie ją odczytała?? Poki co obraz przy kilku wyplaonych plytach łapał freeza przy "otwieram plik" po wrzuceniu plytki do czytnika. Anyone?
Opublikowano 27 kwietnia 201014 l Najlepiej w ten sposób: http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/XBX_bin2cdvd/strona1.php Ale jak nagrasz na płytę z ISO9660, ewentualnie UDF to też odczyta. XBMC jak i większość dashy obsługuje te systemy plików. Trochę późno, ale co tam. Dziś sobie przypomniałem o istnieniu działu Xbox.
Opublikowano 20 września 201014 l Jak się zapisuję gry na emulatorze nintendo64 surreal ? Naciskam Prawą gałkę wybieram save state i konsola się wiesza jest czarny obraz. Można wogóle zapisywac?
Opublikowano 21 września 201014 l Nie wiesza się, tylko zapis i kompresja kilku MB trochę trwa. Tak czy siak to emulacja N64 na Xbox'ie jest ciekawostką. Wszystko muli. Chyba, że komuś nie przeszkadza taki freamerate i glitche w większości gier. Edytowane 21 września 201014 l przez Berion