Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomóżcie ! : ]

Featured Replies

Opublikowano

Witam serdecznie i od razu przechodzę do tematu. Otóż mam zamiar kupić sobie dodatkowe dwa pady do mojego X-360 co by móc urządzać sobie game party z kilkoma moimi kumplami :) Potrzebne mi są jeszcze tylko gry w które można grać w 4 osoby jednocześnie. Wiem tylko o jednej grze która obsługuje taki tryb czyli wyścigowy Blur. I tutaj liczę właśnie na waszą pomoc, jakie są jeszcze gry na 360-tkę z czteroosobowym split screenem ? Jeśli chodzi o gatunki to w sumie obojętne jakie, nie jestem wybredny, byleby tylko były to dobre gry ;) Tylko proszę podawać gry pudełkowe. No i jeszcze pytanie na sam koniec czy Halo ODST i L4D 2 posiadają takową opcję ? Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi :good:

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fusion Frenzy 2

http://www.youtube.com/watch?v=qs9bUaXCfhI

Castle Crashers i sporo gier z XBLA

chyba Halo3 i Halo:ODST możliwe że Left 4 dead 1/2

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

albo fifa 2010 też daje rade ;) można też w GoW grać na co-op na 2 i zmieniać się co śmierć po prostu 

Opublikowano

FIFA, NBA i reszta sportówek od EA. Polecam szczególnie edycje ...Street. Castle Crashers też jest spoko.

Opublikowano

Fusion Frenzy 2

http://www.youtube.com/watch?v=qs9bUaXCfhI

Castle Crashers i sporo gier z XBLA

chyba Halo3 i Halo:ODST możliwe że Left 4 dead 1/2

Ani w ODST, ani w Left 4 Dead 1/2 nie można grać w 4 jednocześnie na jednym ekranie. Jedynie w Halo 3 można.

Opublikowano

moto gp 06 wiec pewnie cześci powyżej tez , virtua tennis 3 i 2009 , wiec top spin pewnie też kazda czesc

burnout paradise, sega tennis

Edytowane przez nuke`

Opublikowano
  • Autor

Serdecznie dziękuję za odpowiedzi ! :yes:

Opublikowano

Serdecznie dziękuję za odpowiedzi ! :yes:

Tylko chyba nie wszyscy zrozumieli o co Ci chodzi. Bo jeśli dobrze czytam Twój pierwszy post to szukasz gier z co-op'em na 4 osoby na jednej konsoli, tak ?

Jeśli tak to jest tylko jedna taka gra Halo 3. W innych produkcjach jak jest co-op na dwie osoby to już sukces.

Opublikowano
  • Autor

Nie, chodzi mi generalnie o multi na 4 osoby to nie musi być koniecznie co-op, może być też versus :)

Opublikowano

Aham :)

No to latem wychodzi Crackdown 2, który będzie mieć na multi co-op'a dla 4 osób :)

Opublikowano
  • Autor

O właśnie, całkowicie zapomniałem o Crackdownie 2 :woot: Ooo to super, już nie mogę się doczekać !

Opublikowano

Aham :)

No to latem wychodzi Crackdown 2, który będzie mieć na multi co-op'a dla 4 osób :)

Ale to raczej nie będzie na split-screenie tylko XBL, a chyba o coś takiego chodziło w temacie?

Opublikowano

Przecież chłopak pisze, że to nie musi być co-op na jednej konsoli.

Opublikowano

Przecież chłopak pisze, że to nie musi być co-op na jednej konsoli.

Wyraźnie napisał, że to ma być zabawa na jednej konsoli (pierwszy post). Poza tym, co by kupował dodatkowe pady? :rolleyes:

Ja polecam Marvel Ultimate Alliance 1 i 2.