tom0803 1 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Mam problem z odtwarzaniem filmów razem z napisami w telewizorze Samsung LE32B651. Problem wygląda następująco: Przy odtwarzaniu filmów o rozmiarze 700 mb wszystko jest ok, ale jak rozmiar filmu jest już większy ( BDRIP) to napisy nie pasują tzn. napisy są opóżnione co do dialogów z filmu. Próbowałem zminiac fps w napisach, ale to nic nie daje. Proszę o wyczerpującą odpowiedż. Quote
tom0803 1 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Na kompie wszystko jest ok. Tak samo na PS3 ten sam i napisy (zmieniam format napisów na SRT plus wklejam we film) działają bez problemów. Quote
McDrive 3120 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ale co do tego ma telewizor? 651 ma USB które daje możliwość odtwarzania filmów z Pendrive'a. <tom0803> A jeśli chodzi o twój problem to spróbuj tego: http://blog.stankala.pl/index.php/tag/bestplayer/ Polecam przeczytać, szczególnie dwa ostatnie akapity. Quote
tom0803 1 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Dzięki McDrive. Chciałem uniknąć konwertowania napisów na inny format, ale niestety będę zmuszony:) Dzięki i pozdrawiam. Quote
Recommended Posts