BieŃ 925 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 (edited) Jesli mnie oczy nie myla to nie widzialem tu nigdzie tematu o legendarnej kapeli death.. Zainteresowanych oczywiscie odsylam do zrodla wiedzy Teraz smaczki ktore mam nadzieje rozpala u osob ktore nie znaja tej kapli chec glebszego jej poznania :tongue: Death - The Philosopherhttp://www.youtube.com/watch?v=rzwRmhfMHxs Death - Empty Words Edited April 14, 2010 by BieŃ Quote
Manor 645 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 No fajna kapela, z tym że męczy mnie już słuchanie takiej muzy. Nazywam ich, wraz z Atheist, progressive death metal. Quote
Zajcik 64 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Nie slucham takiej muzy juz od dawna, ale do Death mam ogromny sentyment - dzieki tej kapeli w wieku 14 lat siegnalem po gitare Quote
puszkin 246 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 dlugo sie nie moglem przekonac bo mnie woklad strasznie irytował, ale jak juz sie przekonałem to zaje.biste, symbolic jedna z najlepszych plyt ever, zdecydowanie Quote
Masorz 13242 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Uber kvlt i wogule no wiecie. Symbolic i Sound of Perseverance niszczą okrutnie. Quote
BieŃ 925 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 przecież death wszyscy znają i kochają Ok..ale nie widzialem takiego topicu na forum,ciesze sie ze znacie Quote
Desser 35 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Wszystkie plyty niszcza okrutnie, a moja ulubiona jest chyba Human, choc zmienia mi sie to z dnia na dzien. Ostatnimi czasy duzo sluchalem The Sound of Perseverance i nie wiem dlaczego ludzi upieraja sie, ze to death metal nadal byl. Toz to byl progresywny metal z growlem - szczegol, ze najwybitniejszy, jaki kiedykolwiek powstal. Quote
Recommended Posts