Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Jesli mnie oczy nie myla to nie widzialem tu nigdzie tematu o legendarnej kapeli death.. Zainteresowanych oczywiscie odsylam do zrodla wiedzy Teraz smaczki ktore mam nadzieje rozpala u osob ktore nie znaja tej kapli chec glebszego jej poznania :tongue: Death - The Philosopherhttp://www.youtube.com/watch?v=rzwRmhfMHxs Death - Empty Words Edytowane 14 kwietnia 201015 l przez BieŃ
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l No fajna kapela, z tym że męczy mnie już słuchanie takiej muzy. Nazywam ich, wraz z Atheist, progressive death metal.
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Nie slucham takiej muzy juz od dawna, ale do Death mam ogromny sentyment - dzieki tej kapeli w wieku 14 lat siegnalem po gitare
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l dlugo sie nie moglem przekonac bo mnie woklad strasznie irytował, ale jak juz sie przekonałem to zaje.biste, symbolic jedna z najlepszych plyt ever, zdecydowanie
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Uber kvlt i wogule no wiecie. Symbolic i Sound of Perseverance niszczą okrutnie.
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Autor przecież death wszyscy znają i kochają Ok..ale nie widzialem takiego topicu na forum,ciesze sie ze znacie
Opublikowano 15 kwietnia 201015 l Wszystkie plyty niszcza okrutnie, a moja ulubiona jest chyba Human, choc zmienia mi sie to z dnia na dzien. Ostatnimi czasy duzo sluchalem The Sound of Perseverance i nie wiem dlaczego ludzi upieraja sie, ze to death metal nadal byl. Toz to byl progresywny metal z growlem - szczegol, ze najwybitniejszy, jaki kiedykolwiek powstal.