Jump to content

ESWC - Guitar Hero 5

ping

Recommended Posts

Posted (edited)
Eliminacje Guitar Hero 5

Panie i Panowie, chwytajcie za plastikowe gitary bowiem wystartowały właśnie zapisy do eliminacji Electronic Sports World Cup w Guitar Hero 5. Macie przed sobą cztery tury eliminacyjne, z każdej z nich zostaną wyłowione dwie osoby które zostaną zaproszone na finał w Warszawie gdzie będą mogły walczyć o bilet do Paryża na prestiżową imprezę znaną wszystkim zainteresowanym e-sportem. Naturalnie, jeżeli nie poszczęści się komuś w jednej turze, może próbować swojego szczęścia w pozostałych.

Zapraszam wszystkich chętnych do rejestracji na http://www.eswc.pl/. Im więcej osób tym lepiej :)

Edited by ping
  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja postaram się wziąć udział w 2 ostatnich turach gdyż wcześniej nie mogę :/

Mam nadzieje że są jakieś fajne nagrody, bo sam lot do Francji i tam granie jakiegoś finału mnie nie satysfakcjonuje :)

Posted

Nie no. Wszystko fajnie tylko czemu do I tury zarejestrowałem się tylko ja :potter:

Jak się nie zgłosiłby nikt - wygrałbyś. A tak to zgłoszę się dla beki ja i wygram z Tobą i nici z nowego 14 calowego TV do pokoiku akademickiego.

Posted

To jeśłi na Xa nikt nie ma, to na PS3 już powinno się liczyć ujemnie sprzedane kopie ;).

A gdzie w Twoim rankingu jest PS2? Bo ja właśnie na tym gram ;]

Niestety ale nie sądzę żeby się uzbierało dużo ludzi. ESWC to bardzo prestiżowy turniej. Powinniśmy się cieszyć, że są u nas organizowane eliminacje i masowo się na nie zapisywać. Ale, że bida panuje i mało kogo stać na nowe GH (które na dodatek jest imo średnie) to niestety zainteresowanie jest jakie jest. Eliminacje powinny być tylko offline.

Posted

Eliminacje online ? Ale przecież w Polsce nie ma Live ! :potter:

Ale przecież ESWC nie jest sponsorowane przez Microsoft, a każdy w Polsce ciora na Live zarejestrowanym na fakeowym adresie :potter:

Małe zmiany, będzie tylko jedna tura eliminacji online, reszta na miejscu więc zapraszam Keymaker, nie masz daleko ;).

Posted

Pewnie że możesz się zapisać. Rejestrujesz swojego gamertaga jako ID gracza na stronie, a potem dołączasz do wybranej tury. Tura I = eliminacje online, wciąż trwają zapisy, niedługo wleci news na stronę z uaktualnionymi terminami. Tura 2 = eliminacje offline. Oczywiście możesz zapisać się do obu tur, nic nie stoi na przeszkodzie. Jak są jakieś problemy to śmiało pytaj.

• 1 month later...
Posted

Na eliminacje zapraszamy w niedzielę rano do warszawskiego klubu Lucid, gdzie zostanie wyłoniony finalista.